2019-07-08

Musiktips!

Det är sommarlov och högsäsong för (åtminstone mitt) musiklyssnande! Tänkte därför dela med mig av vad jag lyssnar på just nu (länkar till Spotify här i inlägget!) Ligger så enormt back i mitt musiklyssnande nu när jag inte är ute och festar lika mycket (av naturliga skäl hehe) och musiken så att säga inte kommer TILL mig. Så har du något tips är det bara att langa dem – behöver inte vara nytt!

Hur som, först ut: Robyn släppte ny video till ”Ever again” (en av mina favoriter på Honey) för några veckor sen!!! Koreograferad av min förra chef Maria ”Decida” Wahlberg som också koreograferade ”Call your Girlfriend”-videon <3 Älskar denna så mycket. Så fin. Och sexig, på ett fint sätt, hehe. Underbar scenografi och kostymen är Nicolas Ghesquière för Louis Vuitton 😍

Har lyssnat ikapp litegrann på Ozzy från Malmö, kanske min favorit av svenska rappare just nu. Briljant. Denna bilden är ju allt! ”Bråkmakargatan” med Timbuk är sommarens hit.

… eftersom jag som sagt ligger back så har jag inte lyssnat på Cherries Araweelo mer än någon enstaka gång sen den släpptes förra året. Men ÄLSKAR ”Kärt barn” där både Ozzy och en annan Malmö-favorit Guleed gästar. Ryser så bra och fin den är.

Senast lyssnade albumet på min Spotify är Tyler, the Creators Igor. Har aldrig lyssnat så mycket på Tyler eller Odd Future tbh, men gillar verkligen detta (+ älskar Tracee Ellis Ross som är med i underbara Earfquake-videon <3) Får väl gå igenom hans back-katalog vid tillfälle, hehe.

Sommarplåga alert! Är väl något av Näääks signum, dyka upp lagom till sommaren och leverera nåt gungigt (pun intended)? Men låten är faktiskt inte viktigast här: utan ni måste kolla noga på denna AMAZINK video som är helt och hållet gjord av en av mina bästa vänner Jonathan och hans kollegor Oskar och David på Depiction! Hur bra? Älskar allt! Gubbarna är så extremt lika sina förlagor, speciellt Fricky? Fattar inte hur de lyckas. Bäst är dom. (Ja, jag kan också som sist i Sverige ha upptäckt Fricky på riktigt först nu, efter att ha hållit mig på behörigt avstånd bara för… att?)

Min mest spelade låt just nu: Koffees ”Toast”, såklart. På repeat. Vill bara dansa hela sommarnatten lång till denna, ahhh <33333

Vad lyssnar ni på?

 

9

Kommentera

Lisa

Men herreg* vilka musiktips! Jag känner bara mer mer mer!!!! Har du någon spotifylista som en kan lyssna på!?! Snälla snälla🤩

Men vad KUL att du gillade <3 😀 Är sämst på att göra spellistor, brukar bara lägga till 5-6 låtar jag har på rotation för tillfället hehe, och är som sagt inte superuppdaterad, MEN har tagit dom senaste spellistorna jag gjort och lagt ihop dem till en lång här: https://open.spotify.com/user/evajahja7/playlist/3ujCs66ChJ5upsPYz1qzLH?si=idfPpKTVQ8ml1yFaji6Y-g mind you att ”de senaste” är typ de senaste ÅREN haha (gör inte mycket listor, som sagt…) Och att det är min mammas Spotify-konto! HAHA Kanske random blandning – men kan bli kul! Ska lyssna själv nu 😀

Lisa

Men hallå! Sååå sent svar!! Tack för din spotifylista!!!! U n d e r b a r😍😍😍

Lisa

Ps. Låt oss hamna på en efterfest kring möllan någon gång!!!!!

Men jaaa haha! Bjud in mig så kommer jag 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.