2019-06-04

Blommig onsdag och sommarplaner

En outfit kommer lastad! Kom av mig lite med #JWHFStyleChallenge-inläggen, men bättre sent än aldrig hehe 🙂

På den blommiga onsdagen posade jag vid syrénerna (som nu hunnit blomma över…) I en favvoklänning från H&M som jag precis börjat kunna/orka använda eftersom jag slutat amma (okej, inte helt, men så gott som!) Idag hade detta varit alldeles för varmt att ha på sig, det slog till någon slags tropisk fuktig hetta här i Malmö? Har svettats hela dagen, det är inte förrän nu när det är sen kväll och jag sitter här med vardagsrumsfönstret öppet som jag känner att det börjar svalna. Det ska bli spännande att se vad vi får för sommar i år?

I övrigt går det sådär med våra sommarplaner. Vi kommer inte riktigt till skott med att sätta oss ner och boka resor, planera, osv. Tänkte skriva att vi inte haft någon tid, men vi tog oss ju absolut tid att sträckkolla alla avsnitt av Chernobyl igår, så det handlar väl mer om prioriteringar, hehe. Skyller på att vi är helt slut om kvällarna, så tv-tittande är väl allt vår samlade hjärnkapacitet klarar av. Hur som, rekommenderar Chernobyl. 1000% ångest och så extremt läskigt. Ser även fram emot att säsong två av Big Little Lies ska börja nästa vecka, annars hade jag garanterat sagt upp mitt HBO-konto nu efter den milda besvikelse som var Game of Thrones-finalen. Säger mild besvikelse eftersom jag hade helgarderat med extremt låga förväntningar… Det känns så himla tråkigt. Hade planerat att skriva en massa om sista säsongen här på bloggen, men kom av mig totalt med känslan av tomhet och besvikelse. Nä, ett annat sommarprojekt får bli att fortsätta med böckerna och be för att de får ett bättre slut (och att de sista böckerna ges ut någon gång under min livstid…)

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.