2019-05-21

Randig måndag & ton-i-ton-tisdag #JWHFStyleChallenge

Nu kör vi outfit-racet från #JWHFStyleChallenge! På måndagen var det tema randigt och vi begav oss hem från Ven. Jag hade en randig gammal favvo-skjorta från H&M (och Ines var också med i randig mössa från Mini Rodini!)

Får alltid frågor om väskan – så lika bra att säga på en gång att den kommer från Henry Rude!

På tisdagen var det ton-i-ton som gällde och jag körde en grå mys-outfit på stan, i mjukisklänning från Monki (supergammal, men älskar den). Skorna är från Reebok. Det var veckans två första outfits. Kände mig lite trött och segstartad, men resten av veckan blev roligare! Det kommer mera, hehe :)))

Kram!

 

17
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.