2019-05-17

Vårens Ven-weekend

Dagen efter JWHF-after worken packade vi ihop oss och åkte till Ven! Det var dags för en traditionell Ven-helg med vännerna. Det är min pappa som har hus på Ven, så här har jag spenderat massor av somrar och helger sen jag var liten <3 Min bästa plats på jorden. Har skrivit mer om vårt hus här och här bl.a.

Jonathan och Jakob var taggade som sig bör!

Gruppbild! Tack till de förbipasserande turisterna som hjälpte till att fotografera. I utbyte ville de ta bild med Ines och Ava, haha. Ny turistattraktion alert?

Det mysigaste med våra Ven-helger är att det nästan alltid blir lite nya gruppkonstellationer. Denna gången var Matilda och Felix med, till exempel! Och Linn <3 SÅ mysigt.

Började med en traditionsenlig Venpromenad upp till S:t Ibbs gamla kyrka: bästa utkiksstället på ön. Lika mysigt alltid, men lite extra när man får visa upp för de som inte varit här innan!

Kikade in en sväng i kyrkan också! Har själv inte varit där inne på evigheter. Här gifte sig mina föräldrar (men det var innan jag var född…) Väldigt fint i denna pyttekyrka ändå <3

Tillbaka i huset grillade vi korv till lunch, myste i solen på gården och gjorde inte så mycket fram till middagen då vi åt tacos och pratade hela kvällen.

Söndag morgon blev det överbliven ostbricka till frukost! Sen våfflor som andra frukost och grillade hamburgare till lunch. Efter det begav sig gänget tillbaka till stan.

Men jag, Per och de här två hängde kvar.

Vi tänkte egentligen stanna några dagar till, men eftersom Avas ena öga började bli inflammerat bestämde vi att det var bäst att åka hem till ögondropparna.

Men en extra trött-mysig måndag på Ven var fint att få. Längtar redan tillbaka <3

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.