2019-05-17

Boulebar gånger två

Jag har varit på Boulebar inte mindre än två gånger de senaste veckorna! Först ut var en AW med Malmö-delen av Just Wanna Have Fun-gänget. Så sjukt mysigt att ses och hänga lite <3

Vi spelade boule med instruktör, väldigt seriöst med måttband och allt. Tävlingsinstinkter visade sig, haha! Älskar det.

Kolla vilket gulligt gäng! Lina, Agnes, Karin, Sanna, Christin och Kajsa.

Någon var helt okej nöjd med sin vinst <3

Sen slog vi oss ner för lite ostron till förrätt! Älskar ostron.

… och mycket god mat. Som dokumenterades såklart. Skönt när man är ett blogg-gäng så alla är on the same page, haha. Supermysig fredagkväll!

I söndags styrde jag stegen mot det gula huset igen! Blir så glad av den här synen, känns så somrigt och mysigt med uteserveringen och utebanorna öppna.

Boulebar hade nämligen bjudit in till att komma och provsmaka deras nya meny! Det var SÅ fint fixat där inne, kolla denna bar liksom?

Började med ostron och bubbel, såklart. Finns det något annat sätt? Vicky var med!

Och här var jag! Sista dagen på #JWHFStyleChallenge. Förra gången det var challenge avslutade jag också på Boulebar! Då var det i princip första gången jag var där, men nu är jag tydligen stammis?

Efter att vi ätit all mat och testat allt vin och alla drinkar (nästan, hehe) tog vi en liten dessertbricka och varsin hot shot från hot shot-baren. Ja, det fanns en sån. Sen blev vi avritade av en karikatyr-konstnär! Min första avritning någonsin, jag drömde alltid om att få ett porträtt när jag var liten och vi var på semester någonstans där det satt en tecknare ute på gatan eller i hotell-lobbyn. Men mamma sa alltid ”du kommer bara bli besviken, det är inte värt det” och med facit i hand hade väl mamma halvt rätt, haha. Resultatet blev ganska mycket Beavis & Butthead? Men helt klart värt det, ändå, för vi hade väldigt roligt! En riktig dröm-söndag.

Tack Boulebar för allt gott och kul!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.