2019-05-15

JWHF Style Challenge #3 – veckan i selfies

Förra veckan var det ju dags för tredje rundan av #JWHFStyleChallenge! Och vilken fantastisk vecka det blev! Jag har varit fullt upptagen med att likea och kommentera alla bilder som lades upp på hashtaggen, och tror ändå jag missat en del. Så himla roligt att utmaningen växt så för varje gång – och nu har vi ju t.o.m. en egen Style Challenge-blogg här på JWHF! Bloggen kommer bli som en förlängning av utmaningen, men i blogg-form, där olika gästbloggare kommer ge sina tolkningar/versioner på ett gäng förbestämda rubriker. Är så himla peppad på vad Marie aka @stilkontot_ som är först ut kommer hitta på! Marie var en av de som var med och verkligen peppade igång #JWHFStyleChallenge från första stund, så det känns så kul att hon ville premiärgästa bloggen!

Nu har jag verkligen hamnat efter på blogg-fronten, men jag tänker att det är roligt att ha en massa outfits på lager att leverera! Tänkte först köra ett inlägg med alla sju på en gång, men jag är så töntig att jag föredrar att ha ett eget inlägg för varje. Enbart för att jag tycker det blir fint sen när man klickar på kategorin ”outfits” här på bloggen och ser alla samlade. Är antagligen BARA jag som bryr mig – men så är det ju min blogg hehe 😄 Ni får helt enkelt stå ut med att det kommer dyka upp massor av outfit-inlägg här framöver!

Tänkte ändå summera veckan som gått med ett gäng selfies! Inte riktigt hela veckan iofs, både ton-i-ton-tisdagen och blommiga onsdagen tog jag tydligen inga selfies… Men ändå! Från toppen på inlägget har ni alltså: randiga måndagen, #throwbacktorsdag, två selfies från festfredagen när jag kände mig extra fin, och här längst ner har vi ljuva lördagen och sportiga söndagen!

Lite off-topic (men ändå inte eftersom hela #JWHFStyleChallenge är så genomsyrad av pepp och underbara kvinnor som lyfter varandra!) när jag tittar på dessa selfies tänkte jag på en kommentar jag fick på DM i veckan. En tjej skrev att jag har ”så fin form på ögonen”. Jag blev orimligt glad över detta, eftersom jag har ett mini-komplex för just mina ögon. De är lite olika stora, och det tänker jag ofta på när jag ska ta selfies (resten av tiden är det inte direkt ett jätteproblem, hehe…) Nu satt jag här och tänkte ”de är faktiskt väldigt fina”. Tänk vad en liten komplimang kan göra. Jag försöker själv komma ihåg att ge komplimanger varje gång de dyker upp i mitt huvud. Att någon är fin i håret, eller passar bra i en färg, eller är rolig att prata med – vad som helst. Ge komplimanger. De kostar inget men är värda massor, osv.

Ses snart igen! Kram

18
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

BS

Jag blir spontant sugen på att se dig le med tänderna!
När är det dags för ny style-challange-vecka?!
Jag älskar dem, men halkade efter lite denna gången och kunde sen inte hitta tydlig lista över alla dagars tema?
Tänkte att det kanske skulle finnas som ett instagram-inlägg, men där hittade jag bara sammanställningar över aktuell dag, både bland inlägg och stories, -vilket iofs var sjukt härligt att se!
(Kanske var det bara jag som inte letade ordentligt :))

Haha, det gör jag för det mesta när andra tar bilder! Typ här, här, här 😉 Känns oftast stelt att försöka le med tänderna på selfies?

Åh ja, det ligger alltid ett inlägg här på förstasidan (nu är det borttaget för att veckan är över, men finns här)! Skrev även till dom på Instagram här. Du får hojta nästa gång så ska vi leda dig rätt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.