2019-05-01

En somrig (och lite sorglig) outfit

Vad är det som är sorgligt med blommig kjol och bara ben i april, kanske ni undrar? Inte mycket, om man räknar bort faktumet att den högsommarvärme som plötsligt infinner sig tidigare och tidigare på året troligtvis är en effekt av klimatförändringarna, osv. Men det var inte det jag refererade till denna gång.

Det sorgliga med att jag såg ut såhär i fredags var att i min iver att få kasta av mig kläder och byta varma jeans mot somrig kjol lyckades jag med största sannolikhet glömma kvar min nya armyjacka på lekplatsen utanför vårt hus. Blev så himla ledsen när jag upptäckte det. Har ju använt den non stop sen jag fann den på Emmaus för några veckor sen – och innan dess hade jag letat i TVÅ ÅR efter en värdig ersättare till min förra armyjacka (som blev stulen när jag var på dagsfest i Falsterbo…) Camo-mönstrade jackor finns det gott om, absolut, men jag är lite kräsen. Så trist när jag hittat en jag verkligen tyckte om.

Det är bara värdsliga saker, som Karlsson skulle sagt, men man blir ju less på sig själv och ledsen ändå. Skulle ju ha den hela sommaren, tänkte jag. Jakten på militärjacka fortsätter, helt enkelt. Ser ni nån fin så hojta.

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Tack snälla! För liten, men tack ändå :* <3

Åsa

Fin outfit – färger gör en glad 🙂 mindre glad blir en över förvirring och andras snabba övertagande av glömda favoriter… lycka till i jakten.

Tack bästa du!

Så himla fin väska! Vart är den ifrån?

Tack snälla! Från Henry Rude, min väns märke. Du kan köpa via insta @henryrude 🙂

åh minns fortfarande en perfekt bomberjacka som jag glömde på en lekplats och fick igen, och sedan i en cykelkorg utanför mitt hus i tre månader och fick igen, och sedan på gymmet och… inte fick igen. hittade den dessutom på en parkbänk från första gången där den fick ligga i två månader tills jag insåg att ingen kom för att hämta den och tog den till mig som min. och då dessutom hittade en tjugolapp i fickan. vi hade således en speciell historia ihop. kanske bara världsliga saker men är det inte det världsliga som våra dagar mest består av ändå??

åh! saker som försvinner och kommer tillbaka <3 jag har dålig track record med ytterplagg, blivit av med flera stycken… har också tagit vara på glömda saker jag hittat på stan, så det är väl karma, men ändå skillnad på att hitta övergivna saker i en park och att ta med sig från en jack-hög på en fest (som hände med förra jackan, och en kappa jag tyckte mycket om…) visst är det så som du säger <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.