2019-04-30

Vi gå över daggstänkta berg

… eller dyblöta kullar, snarare. Hur som: jag har varit ute och VANDRAT. Det är content som man kanske inte trodde att man skulle få se på min blogg, haha. Eller som min kompis Matilda sa: ”har du gått med i en sekt..?” Out of character helgaktivitet för denna stadsmus, minst sagt.

Ingen sekt, men väl ett göttigt JWHF-gäng! Anledningen att jag bokade en VIP-buss till skogen i söndags var ju såklart Just Wanna Have Funs roliga samarbete med Skåneleden. Det är fantastiskt att vara en del av en plattform som JWHF som väljer sina samarbetspartners med omsorg och värderar upplevelser, kunskap och glädje – snarare än att göra vilka (förutsägbara) bloggsamarbeten som helst. Heja Christin som har så tydlig vision för den här platsen. Vi lottade ju ut platserna på denna dagsutflykt på Instagram så att alla som ville skulle ha en chans att hänga på – och vilket härligt gäng det blev!

Naturen. Vilken grej ändå. Vi vandrade från Bökestad till Östafors, precis på gränsen till Blekinge. En etapp av Skåneleden som jag förstått kanske inte är lika välbesökt som andra, men nog så vacker!

Trots regn, svett och att vi enades om att etappen inte riktigt förtjänade att kallas ”lätt” – så blev jag helt såld! Fick mersmak och vill snart ut och vandra igen. Behöver uppdatera mina  vandringsreferenser utöver gamla dagis-sånger som fastnat i huvudet…

Mysigt var det. Gör gott för själen att vidga sina vyer och för kroppen att andas lite regnig skogsluft.

24

Kommentera

Men vad hade du på dig? 🙂 mitt stora problem vid vandring är vad jag ska ha på för skor. Har liksom inget vandringskit stående. .

Hehe, det har verkligen inte jag heller! Hade vanliga träningstights som hasade ner och hade sig (inte optimalt) ett par sneakers jag inte är rädd om (hade funkat okej i torrt väder men absolut inte optimalt i lera) dock hade jag en bra vatten/vindtät jacka jag lånat av min kille OCH en regnponcho som jag kunde kasta över hela mig + ryggsäck när det började regna på riktigt!! DET var smart, och höll småkakorna från St Jakob hyfsat torra i väskan, viktigt.

Jonna

En så himla fin tur! Tack! <3

Tack själv <3 Så kul att du var med!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.