2019-04-23

En solig påskafton

Det blev en helt underbar påskafton i stan! Vädret strålade och jag föreslog en påskpromenad. Vi började gå längs kanalen, där tjejerna älskar att titta på vattenglittret. Det är ju något av det vackraste som finns, så jag förstår dem. Vi behöver verkligen byta ut mössorna mot solhattar eller kepsar nu! Sommaren kom över en natt?

Tjejerna somnade och vi slog till på favoritlunchen: bánh mi! Denna från Nguyen Sandwiches vid Gustav är en favvo. Åts på en bänk i Slottsparken.

En perfekt destination för dagen var ju att hälsa på påskliljorna i slottsträdgården! Nästan överblommade, men fina ändå.

Dom här såg ut lite som scrambled eggs? Hehe

Det var så sjukt varmt! Ja, ja, jag tjatar men trodde jag skulle frysa? Hade den tunna dunjackan under från början, haha. Svettades i detta t.o.m.

Älskar för övrigt min nyfyndade militärjacka från Emmaus! Har letat så länge, eftersom min förra blev stulen för två år sen.

Två små gosisar som längtar efter att gå ut och ”unga unga” varje dag <3 Så det gjorde vi såklart!

Fick ett ryck och blev sugen på att laga fin-påskmiddag! Vit sparris med en citronett och ramslöksfraiche, blinier med tångcaviar och bakad blomkål. Pocherade ett ägg till mig själv också, det var ju ändå påskafton.

Som vanligt när jag lagar mat blir det ingen superfinish eller massa duttande med upplägg, hehe. Är alltid för hungrig och otålig. Men gott brukar det bli iaf! Roligt att laga lite annan mat än de standardrätter vi växlar mellan här hemma i vanliga fall. Fick mat-pepp! Bakade till och med en påsk-kaka dagen efter, det är inte ofta det händer.

Det var den påskaftonen! Längtar redan till nästa <3

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.