2019-04-20

Glad Påsk!

Glad Påsk alla kära! Ska bli så skönt att bara pusta ut under helgen. Tänk att det kan vara så utmattande att vara ”ledig” haha? Eller, jag är tekniskt sett inte ledig längre utan har börjat söka jobb – och det tar på krafterna, åtminstone mentalt. Har också gått och preppat här hemma för att Jenny skulle komma på besök och fotografera hur vi bor! Så himla kul! Men krävde en del krafttag med vårt STÖK här hemma, om man säger så…

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Här är en av de fina bilderna hon tog! Längtar så mycket efter att se och visa fler. Det märks för övrigt att tjejerna är så stora nu? De röjer runt mer, kräver mer, väger mer, så jag är fysiskt tröttare, har haft lite ont i ryggen och armarna denna vecka. Igår var vi på påskmiddag hos Pers pappa i Hässleholm och på vägen hem kommenterade tågvärden att ”det är svårast första året, sen blir det lättare!” Detta medan Ava var mitt i en övertrött krängnings-kavalkad, haha. Vi svarade att nä, vi kan nog påstå att det var rätt lätt första året i jämförelse med nu. Det är ju oftast med goda intentioner, men fortfarande fascinerande hur mycket kommentarer man får som tvillingförälder. Det första tågvärden sa var ”Är det tvillingar? Stackars er!” Det höll vi inte heller med om, haha.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Ja, stackars mig va? Nä, snarare högsta vinsten! Förstår såklart att det kan vara riktigt jävligt att vara tvillingförälder, men det kan vara jävligt att vara enbarnsförälder med. Alla barn är så olika, det går liksom inte att komma med sina egna erfarenheter och kommentera andras situationer. Aja. Vi kommer hur som fira påsk med att skrota runt hemma (och stöka ner lägenheten igen…) Hade drömmar om att åka till Ven i år, eftersom vi firade hemma förra året också. Och Påsk på Ven är det mysigaste. Men orkar helt enkelt inte?

Ska äta chokladägg och läsa bokklubbsböcker (denna läser vi ju i JWHFs bokklubb, i min egen bokklubb läser vi Small Great Things) och gå en påskpromenad. Tänkte hämta upp påskäggen från källaren och fylla dem med nåt kul åt tjejerna också. Om jag orkar. Annars kommer det ju en ny påsk igen nästa år.

Kram!

16

Kommentera

Så sjukt fina bilder!!

<3 Jenny va!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.