2019-04-08

Hänt sen sist-listan ❊

❊ Hela förra veckan gick åt till projekt: bokhylla i matrummet, som ni säkert sett på insta. Köpte en bokhylla på Blocket som var ganska ful. I ek med fula lådor och frostade glasluckor. Men när jag var klar såg den ut såhär:

Det tycker jag förtjänar en klapp på axeln? ”Klapp på axeln” är f.ö. årets Paradise Hotel-uttryck. Kollar ni?

❊ Har varit och vaccinerat dessa mot mässlingen. Eller, Ava fick inte ta vaccinet för hon var sjuk, så vi ska tillbaka imorgon. Förstår inte hur de kan vara så stora? De kan sjunga (”Apu apu” och nynna med i ”Ser du stjärnan i det blå”) de äter mat med sina små bestick och älskar att gunga i parken (”nga nga” säger Ines). Hur kan dom ens finnas?

❊ Just nu roddar jag Instagramkontot @labelswelove för andra gången och bjussar på outfits, kläd-tankar, tips och garderobstittar! Så himla kul och inspirerande, har fått massor av pepp och idéer till bloggen. Har visst återupplivat mitt köpstopp också. Mer om det sen. Följ mig där så länge!

❊ Idag var jag på Allergy Award som anordnas av Allergy Certified – en dansk certifiering för hudvårdsprodukter som är bra för känslig hud och inte innehåller ämnen som triggar igång allergi eller eksem. Jag och Karin blev tillfrågade om vi ville vara med i juryn för kategorierna ”barn” och ”kvinna kropp” ganska tidigt efter att vi dragit igång @malmomammor i somras. SÅ kul! Och perfekt för mig med superkänslig eksemhud. Fick testa massor av produkter och hade äran att dela ut kropps-priset till OrganiCup! Passade bra eftersom jag precis fått plocka fram min menskopp igen för första gången sen innan graviditeten. Bra grej, även om jag inte kan påstå att jag saknat den…

Galan hölls i spegelsalen på HIPP! Inte fult där.

❊ Nu måste jag sova.

P.S. Hej Anna, love you!

 

20

Kommentera

Anna

Hehe love you toooo, tack för update och personlig blogghälsning!!! Made my day!!

Du är bästa blogg-pepparen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.