2019-03-25

När vi firade 10 år

Idag är det 12 år sen jag och Per sa att vi var tillsammans första gången. 12 år! Vi har firat med att städa lägenheten och sortera tvätt. Glömde t.o.m. att äta våfflor (riktigt bra timing på vår dag va?) Men vi tar igen nån annan gång i veckan. Per är ju pappaledig just nu, så vi har massor av tid tillsammans <3 Väldigt lyxigt.

Förra året såg vi ut såhär – men jag tänkte faktiskt hoppa tillbaka ända till året innan dess: när vi firade 10 år (och inte hade en aning om att vi skulle vara tvåbarnsföräldrar ett år senare, hehe) – för DÅ slog vi nämligen på stort! Jag överraskade Per med en weekend i Köpenhamn och hade bokat rum på finaste Hotel Alexandra. Där är alla rum är inredda med danska 50- och 60-tals designklassiker och vi fick Finn Juhl-rummet. Så fint:

Sen tog vi en tur till Glyptoteket. Såklart! Per hade inte varit där förut.

<3

På kvällen gjorde vi oss fina och tog bilder i badrumsspegeln (de som är längst upp här i inlägget) sen gick vi ut på restaurang, drack drinkar och dansade hela natten på Pumpehuset. Ett annat favoritställe som lägligt nog ligger på krypavstånd från hotellet! Well planned, om man får säga så själv.

När vi vaknade upp var det söndag och jag föreslog en promenad i solen. Vad Per inte visste var att jag lockat över några av våra bästa vänner till Köpenhamn för dagshäng och middag! De hoppade fram bakom en hylla i affären där vi skulle köpa snacks och öl, sen hyrde vi en GoBoat och cruisade runt en stund i solskenet, genom kanalerna, drack öl och njöt. Det blev en riktig drömhelg. Blir varm i hjärtat av att tänka på allt, fortfarande såhär två år senare. Grattis till oss!

18

Kommentera

Grattis!! Så himla fint och så fina ni är <3

Tack fina!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.