2019-03-24

Eventonsdag

I onsdags var det ju stora event-dagen! Den inleddes starkt med en rundtur inne på nya H&M vid Gustav Adolfs Torg, tidigt på morgonen (åtminstone för en mammaledig…) Butiken var fin och fräsch – ganska lik den gamla i utformningen, men med nya features som en lagningsstation i samarbete med Yallatrappan. Sånt gillar man!

Vi skulle få kolla in nya Studio-kollektionen dagen innan den släpptes. Väldigt fin! Djurmönstrat är ju en favvis. Speciellt den här klänningen, som fick väldigt många hjärtögon och eld-emojis när jag la upp film inifrån provrummet. Var tvungen att haffa.

Efter en väldigt god lunch med H&M-gänget på MJ’s begav jag och Kajsa oss till Hotel Noble House där Just Wanna Have Fun skulle ha ett eget event…

… tillsammans med dessa stjärnor! Blaou, som gör de finaste barnkläderna. De skulle visa sin nya kollektion Noisy, som ni ser här i bakgrunden. Finaste kollektionen hittills tycker jag! Älskar mönstret och färgerna.

Det var så fint inne på det nyrenoverade hotellet där Christin och Sanna hade worked their magic. Kamerorna och insta-stories gick varma! Ville verkligen fota ALLT.

Nya klänningen åkte på såklart! Här har jag lånat två bilder av Frida som var på eventet – SÅ kul att träffas igen. Blev väldigt glad av hennes fina ord på bloggen, alltid lika generös med pepp och hyllningar <3 Som alla borde vara. Och hur fin var inte Kajsa med magen i sin blå dress? 😍

Under eventet myntades även #JWHFbuketten – den lekfulla, spretiga, färgglada. Fira livet-buketten!

Fick med mig lite rester hem som blev min egna JWHF-bukett. Tillsammans med finaste goodiebagen som Kajsa visade upp här. Dagen efter åkte vi till Ven och sen dess har jag levt stug-liv i grötkladdiga mjukisar och streck-kollat en ny säsong Fab 5 på Netflix. Kanske så långt från en eventonsdag man kan komma? Att få ha kontraster i livet är ju det finaste som finns. Kommer leva länge på onsdagen med fin klänning, god mat och mingel. Samtidigt värker hjärtat av kärlek efter att ha fått se två små overall-klädda gosar stappla runt på en grå och öde strand i mars, applådera åt havet och peka på måsarna som flyger förbi. Olika sorters lycka, hehe <3

 

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.