2019-03-20

Köpenhamnsblommor och trätulpaner

Idag har jag slagit personbästa i ”bloggig dag”. Började med att åka med Christin till Köpenhamn för att köpa blommor! Bara det, liksom. Tog en klassisk blogg-bild (s/o Ida!) på mina fötter bland allt fint.

Naturligtvis inget Köpenhamnsbesök utan Stilleben. Hittade en vas jag tyckte var väldigt väldigt fin.

Vi åt fish & chips från Torvehallerne till lunch och tog tåget tillbaka med famnen full av blomster. Vad allt detta fina ska bli får ni se om ni kommer på JWHFs event med Blaou imorgon i Malmö! Det gör ni väl? Har en känsla av att jag kanske slår mitt bloggighets-rekord redan då, när det kommer bli *event* från morgon till kväll…

Lämnade av blommorna hos Christin och tog en outfitbild i solen. ”Väldigt nöjd person” kan den bilden få heta. Sa hejdå och begav mig mot nästa stopp: H&M Home-butiken på Gustav Adolfs Torg som egentligen öppnar först på torsdag – men jag skulle få smygtitta redan idag!

SÅ fin butik. Stor och rymlig och lyxig. Long way från McDonalds som låg här innan… Hehe. Blev runtvisad av Gustav som är i Malmö för att jobba med lanseringen av butiken. Har inte träffat honom sen mitt förra liv som modebloggare i Stockholm. Så himla kul och mysigt! Efter rundturen gick vi mot Kärleksgatan 3: Malmös mest insta-vänliga café, där vi tog en kaffe och kaka.

Sen hade han såklart önskat sig en loppisrunda! Vem är jag att säga nej till nåt sånt? Om ni följer @gustavsloppis på insta vet ni säkert att han inte bara är en riktig proffs-fyndare, utan också har gjort trendspaningen att trätulpaner är på väg att göra comeback. Ett kontroversiellt uttalande som splittrat hans följare! Vi hittade den här lilla söta, så ja: ni ser ju vilken sida jag står på.

Så bra blogg-dag. Vi får se om morgondagen lyckas trumfa? ? Kram, godnatt och hoppas vi ses då!

19

Kommentera

jag kommer också på eventet idag! Det ska bli så himla kul att träffa dig! Kram på dig gullis!

Luna Gøttler

Hi Jasmin,

I have tried to contact you on Instagram without any luck.

I am writing on behalf of @larocheposaynordic.
Based on your beautiful and inspiring Instagram profile, we would love to offer you a spot for an ambassadorship.

We LOVE your profile, and thinks that you’re the perfect match?
Send me a DM or a mail, if this has any interest.

Best regards,
Luna, @brandheroes_com
Email: LG@brandheroes.com
IG: @lunagottler

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.