2019-03-12

En öppen flik & en liten värld

Bild: Curbed.com

Jag har haft den här fliken öppen i min webbläsare i flera veckor. Fast jag redan pinnat alla bilder från hemma hos-reportaget i London-lägenheten har jag inte velat stänga ner den, så den har kommit att bli lite som min startsida. Har klickat, scrollat och njutit av dessa bilder gång på gång på senaste tiden! SÅ fint hem.

Blir så glad ju? Älskar allt som är snäckor, koraller, palmer, osv.

Vilka bor här då? Jo, Duncan Campbell och Luke Edward Hall. Hej på er! Bra smak ni har. Får man flytta in?

Engelskt mys och drömtoalett. KLIPP TILL:

Bild: Elle Decoration

Spanar in nya numret av ELLE Decoration! MUMS, vilket omslag. Blir kär!

Men vänta lite nu? Känns inte detta väldigt… bekant? Vi är ju i London. Soffan och väggfärgen är ny – men jo, det ÄR samma fina lägenhet som jag blivit stammis i på sistone! (När man inte trodde det kunde bli finare, enter: ROSA! Åh.)

… och visst är det Duncan Campbell som sitter där! Men denna gång är lägenheten hans kontor. Han driver nämligen sitt företag Campbell-Rey, hemifrån. Tillsammans med kollegan Charlotte Rey. Charlotte gick också i klassen över mig i gymnasiet. Hej Charlotte – long time no see!

Så kan det vara ibland, i denna lilla värld. Knäppt, men fint! Älskar för övrigt att de behållt den gröna färgen i arbetshörnan.

Avslutar med den gula hallen som jag inte sett förut – den måste jag också pinna såklart.

13
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

en-lang-blondin

Alltså WAO! Sjukt fint.

Har blivit besatt av spegeln i vardagsrummet och dammsugit internet efter en liknande. Och kom på att de bombis köpt den på typ John Lewis eller nåt?! Jakten fortsätter, håller dig uppdaterad. Puss

tycker det är så coolt hur bra det gått för Charlotte! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.