2019-03-05

#JWHFStyleChallenge: Leo-lördag och stickad söndag

Här är mina två sista outfits från #JWHFStyleChallenge-veckan! Kör 2-in-1 för det fanns ju en röd tråd… På lördagen var det alltså leopard-tema, men det enda jag hade på agendan var att gå på promenad i solen, hänga lite på lekplatsen och somna framför en film på datorn. Därför blev min leo-outfit inte jättekul. Hittade iaf en gammal leomönstrad polo att ha under tröjan (och hade ju min väska från Henry Rude såklart!)

Jackan har jag ärvt av min mamma, tröja och byxor är från Carin Wester och skor från Nike!

På söndagen var det däremot brunch och boule-dags! Lite festligare. Temat var ”stickat”, men jag passade på att ta revansch på leo-temat med min nya kjol från H&M.

Hade egentligen velat ha en av Gannis leo-printade kjolar eller brallor, men 250 spänn vinner över 2500 alla dagar (och speciellt föräldrapeng-på-lägstanivå-dagar…) Fick duga med Ganni-tshirt under tröjan. Den är också från H&M, skorna är från Samsoe. Köpte dem precis innan mitt köpstopp och är så glad att jag gjorde det, har använt dem så mycket. Funderar på att dra igång köpstopp round two vilken dag som helst. Ska också skriva lite mer om hur förra rundan gick inom kort, tänkte jag.

Vi hörs!

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.