2019-02-28

#JWHFStyleChallenge: Vintage-fredag

Spolar tillbaka till i fredags när jag lyckades få till lite bra outfit-bilder till #JWHFStyleChallenge. Temat för dagen var vintage/second hand och jag funderade länge på vad jag skulle välja för favoritplagg, tills jag kom på: jag ska såklart köra temat från topp till tå?

ALLT jag har på mig (förutom underkläder, strumpbyxor och solglasögonen) är alltså köpt second hand, ärvt eller fått! Det tycker jag var ganska bra jobbat ändå? Kjolen är mormors gamla, handsydd i Jobs-tyg. Ni vet de som gjort printet Rodebjer glänser med i vår/sommar. Men denna kjol kostade inte 5000 spänn (den är priceless, såklart! 😉) Kappan kommer från Burberry och köptes i en vintagebutik i Stockholm för många år sen. Halsduken köptes på Stadsmissionen till ett jobb, närmare bestämt när jag var med och stylade denna musikvideo! Fanstastisk låt. Får fortfarande rysningar <3 (Sen gjorde Steve Angello en remix + video som fått gaaanska många fler visningar på Youtube, hehe, men ändå!)

Skjortan köpte jag också på Stadsmissionen typ 2012, när Rodebjer gjorde den här i sin kollektion. Har alltså hållt på med det här att kopiera dyra looks for less ett tag, hehe. Minns att jag la upp en bild på insta med caption: ”Stadsmissionen 40 spänn eller Rodebjer 2000 spänn?” Second hand är bäst. Clipsen som är nån fejk-Chanel-historia kommer från Antikt, gammalt & nytt och min scrunchie från Sissel Edelbo är gjord av sidentyg från vintage-saris. Hur bra?

Okej, får erkänna: det var liiite kyligt, så jag hade en tröja och en mössa också som inte är second hand… Men strunt i det och spana istället på den fina väskan jag fått efter gammelmoster! Så fin <3 Skorna har jag fått av Vicky eftersom de var för små för henne. Har fått ärva så många fina saker av mina kompisar på sistone? Måste gengälda på nåt vis tänker jag… Fint iaf, när saker kommer till användning!

17

Kommentera

midis

Så jäkla fin!!

<3!!! puss

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.