2019-02-26

En dubbel-baby-dusch-brunch med boule!

Säg den rubriken fem gånger snabbt? Nä, men såhär: i söndags skulle jag ha brunch med mitt tjejgäng från gymnasiet! Vi hade bestämt att vi skulle överraska Maria, som är gravid och ska få en liten kille i april. En liten baby shower, med andra ord. Maria trodde att vi bara skulle äta brunch för att Erika kommit ner en sväng från Stockholm och Anna från Örebro. Att den sista pusselbiten (och gängets andra Maria) också var här över helgen skulle bli en överraskning det med!

Men överraskningarna tog inte slut där. Eftersom Erika också är gravid och ska få en liten tjej i juni, så var vi ju givetvis tvungna att fira henne också! Det är svårt att få ihop tillfällen att ses alla sju (senast var en dag i Köpenhamn i oktober <3) så bäst att passa på, tänkte vi. Därför trodde Erika att vi skulle överraska Maria hemma hos mig – men i själva verket skulle vi överraska dem båda med brunch och boule på Boulebar! Hänger ni med? Nä, det gjorde knappt vi heller när vi smidde planer i tre olika WhatsApp-grupper samtidigt, haha! Men det blev ju bra till slut. Både Maria och Erika blev överraskade!

Brunchen var väldigt god och februarisolen lyste från sin bästa sida. Jag imponerades dessutom över mina egna boule-skills när jag och Felix lyckades hämta hem ett rejält underläge, hehe. SÅ kul! Att bruncha med boule har varit på min lista av mysiga saker jag velat göra sen jag flyttade tillbaka till Malmö, och fick mersmak nu. Nästa gång kör vi utomhus!

Ingrid var också med! Annas och Olles bebis och Ines och Avas pseudo-trilling, hehe. Så tacksam för dessa tjejer och vårt liv tillsammans. Nu är vi dessutom fyra av sju som bor i Malmö och INGEN som bor i ett annat land, vilket är det närmsta jag haft dem på tolv år.

Gruppbild är obligatoriskt när tilllfälle ges. Skaran växer ju, som sagt. Det är så fint. Sprängs av kärlek <3

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.