2019-02-22

#JWHFStyleChallenge: Lager på lager

Har hamnat lite back med outfitsen här (allt händer ju på Instagram, hehe!) men detta var alltså tisdagens tema: lager på lager.

Tycker det är supersvårt med layering, som det heter, denna konstart förfinad av Man Repeller (kolla bara detta – case in point!), Linn Eklund and the likes. Men denna fina sidenklänning (från H&M för säkert fem år sen) funkade faktiskt med polo och jeans under! Eller hur? Har bara haft den på sommaren hittills. Älskar style challengen som får en att bli lite kreativ. Så himla kul att det verkar vara så många som känner samma <3

Testade även självutlösaren på mobilen för första gången? Visste inte ens att den fanns, haha. Såpass stelt ändå att bygga nåt litet torn av kuddar och luta mobilen mot väggen sen stå och posera avslappnat. I skor som jag absolut inte hade på mig inomhus men man kan ju inte vara barfota? Way to ruin en perfectly good outfit, liksom. Äe, får jobba vidare på detta. Imorgon blir det förhoppningsvis utomhusbilder när jag först ska träffa Christin och Jenny, sen luncha och ha playdate med Anna och Ingrid som är nere över helgen! Längtat så efter dom! Äntligen fredag <3

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

karinericson

Den blå tavlan (kvinna som sitter). Var har du hittat den? Jag har hittat något liknande som jag blev kär i och nu hittar jag inte den igen någonstans….

Det är ett print av Henri Matisse, jag har köpt i vanlig affisch-affär typ! Del av serien Nu Bleu – googla på det 🙂

jennybrandtgronberg

längtar tills jag får plåta ditt hem. så trevligt det ser ut!

Jag med!!! Vi spikar dag snart 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.