2019-02-20

Blogg-lyx en helt vanlig söndag

I söndags var jag på bloggträff med bloggänget här på JWHF! Okej, inte hela gänget eftersom vi ju har täckning både i Sundsvall, Stockholm och San Fransisco – men så kul att träffa de som kunde komma. Kajsa, Jenny och Sarah hade jag ju inte träffat förut! Agnes har jag bara hejat på på biblioteket en gång, men jag har läst hennes blogg i mååånga år. En av anledningarna till att jag så gärna ville bli en del av JWHF! Förutom bästa bossarna Christin och Lina då. Ett himla bra gäng, alla var hur fina som helst.

Vi träffades på MJ’s och självklart blev det en tur ut bland husfasaderna på Gamla Väster. Bloggiga bilder skulle tas! Vi peppade måndagstemat på #JWHFStyleChallenge och mobilkamerorna gick varma.

Efter några timmars prat och workshoppande kring JWHF så gick jag upp på rummet där jag skulle få sova över!!! Kändes peak blogg-lyx. Nu är man väl influencer på riktigt när man fått bo på hotell i sin egen stad? Bytte om inför middag med gänget och fotade i den insta-vänliga hissen.

Insta-vänligt är väl ledordet här. Så fint inne på MJ’s! Man är ju en sucker för ”plants on pink”, eller hur? Middagen var SÅ god och det var underbart kul att få snacka drömmar, planer, bloggande, blogg-läsande och bloggare med detta gäng. Pratar nästan aldrig om bloggen annars? Gick ut och drack öl med två av mina närmaste vänner kvällen innan och båda hade tydligen helt missat att jag ens har en blogg, haha. Borde kanske bli bättre på att marknadsföra den IRL 🤓

Efter middagen kom Per med dessa två tokar! De skulle såklart joina för natten <3 Vi var upprymda hela gänget, men Ines har nog aldrig varit så lycklig som med den rosa ballongen i högsta hugg? Det kändes verkligen som att vi var utomlands på semester. Medan det i själva verket bara var en helt vanlig (nåja…) söndag i Malmö. Per skulle upp tidigt och jobba som vanligt nästa dag, men vi unnade oss ändå att länsa minibaren och bada badkar så fort tjejerna somnat. ”Staycation” alltså – det har verkligen nåt!

Måndag morgon vaknade vi till strålande sol, vårväder och hotellfrukost! Pers jobb ligger bara tre minuters promenad från hotellet, så vi hann sitta ner tillsammans och äta gott. Resten av dagen strosade jag runt på stan och kände LIVET i mig. Tänk vad mycket lite sol, bra sällskap och hotell-lyx kan göra? Hehe. Tack Christin för att du ordnat så fint! <3

21

Kommentera

jennybrandtgronberg

Superfin dag!

Så himla fin dag! Önskar jag hade kunnat vara med er! Nästa gång!

Jaa nästa gång <3 Hoppas inspelningen gick bra, ska spana på dig i rutan!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.