2019-02-18

#JWHFStyleChallenge: Mönstermix

Äntligen är vi igång! Har varit så nervös, glad, pirrig och TAGGAD inför ännu en Style Challenge-vecka. Nu när första dagen snart är slut kan jag pusta ut: det är lika roligt, varmt, peppande och inspirerande andra gången om <3

Denna vecka fick även bästa möjliga kick-off: bloggträff på MJ’s igår med stora delar av JWHF-gänget! Dag + kväll + hotellnatt med familjen. Kändes så otroligt lyxigt att få bo på hotell en helt vanlig söndag och äta hotellfrukost en måndagsmorgon. Som att vi var på mikro-semester! Sen gör det ju sitt att SOLEN varit framme heeela dagen idag, såklart. Bidrog till semester-feelingen.

Dagens tema var ”mönstermix” och jag invigde min fina kjol som jag köpte på Rodebjers rea. Är så glad i den. Den randiga t-shirten är en supergammal från Monki, kappan från H&M, mössa Carhartt, väska Henry Rude och skor från Puma Fenty. Den här veckan blir det outfits på bloggen, med andra ord (och ännu mer på Instagram, såklart!)

 

16
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Anna

Snyggast!!

Ellie

Fint! <3

Tack! 🙂

Den där kjolen är verkligen helt otrolig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.