2019-02-15

Jasmin-BINGO

Har ni också sett alla personliga bingo-brickor som florerar just nu? Julia verkar vara den som flest hänvisar till, så det gör jag med. Älskar ju sånt här! Tänker också ta revansch för att den som gjorde stjärntecken-bingot som alla delade för nåt år sen uppenbarligen hatar skyttar? Fick typ noll på den. Ja, ja, jag pratar mycket men jag är faktiskt inte SÅ högljudd *offended*.

Här är alltså min Jasmin-bingo-bricka! 100% ego, men kul! Ni måste berätta om ni får bingo!!! Eller bara hur många/få ni kryssar? En gång sa en kompis att det är spännande med mig för det finns ingen som är som jag. Hehe. Tänk om hon har fel? 😏

12

Kommentera

Troor jag prickade in 7 rutor som stämmer här också, men alltså, min introverta sida gör verkligen att jag inte hamnar i närheten av de flesta rutorna här, haha! Ska göra en egen och se om någon känner igen sig!

Jaa kul!! 😄 Ska göra din!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.