2019-02-15

En första titt på barnens rum

I helgen blev det barnrums-målning för hela slanten, så efter det kliade det i fingrarna efter att få sätta upp allt på väggarna och bli KLAR nån gång? I tisdags när mamma var ute med tjejerna i vagnen passade jag på att kavla upp ärmarna och plugga in borren! Nu sitter bland annat denna fina stringhylla äntligen på plats! Det är en special edition från The Conference 2017, köpt på MEC.

I hyllan står fina klossar som får vänta till de kan vara klossar och inte bara tugg-material.

Den rosa porslinselefanten fick Ines och Ava i julklapp av min faster Dewi. De små dockorna känner ni säkert igen, de är såna man får när man handlar på Skincity, hehe.

Annat fint i hyllan: ett inramat kort från Anna och Olle, min indiska och indonesiska docka som jag hade i mitt rum när jag var liten. De vita vaserna har jag fått i present och Gunnar Ander-hjorten är efter gammelmoster. På byrån under hyllan står en jordglob som jag tror att min gamla roomie Anna fyndade i grovsoprummet? Vi fyndade mycket i grovsoprummet där vi bodde i Stockholm. En uggle-lampa från IKEA, en underbar pop-up-bok/karusell som I&A fick i födelsedagspresent av Louise och Harry, ett tecknat familjeporträtt vi fick i julklapp och ett gammalt kort jag fått av Vicky som nu är Ines och Avas. Eftersom jag och Per kallar dom våra sloth-bebisar <3

Jag satte också upp hängaren ”Hang it all” som jag velat ha så himla länge. Minns att jag såg den i ett inredningsreportage och blev helt KÄR. Sen förstod jag att det var en klassisk ”designpryl” – men hur mycket jag än sett den under åren sen dess har jag inte tröttnat. Köpte den på Blocket och har längtat efter att få se den på väggen <3 SÅ FIN. Satte också upp Kusama-postern vi hade i gamla lägenheten. Älskade den utställningen och såg den både på Moderna i Stockholm och på Louisiana. Den ska nog få sig en ram.

Över tjejernas sängar satte jag upp en lång tavellist som jag tänker ska bli ett ständigt växande/omväxlande galleri för böcker, gosedjur, foton och tavlor. Ines största intresse just nu är att peka på allt så vi ska säga vad det är: ”Isbjörns-boken”, ”I som i Ines, A som i Ava”, ”tavlor”, ”en panda”, osv.

Ni får se mer en annan gång! Älskar bebisarnas rum <3 Hoppas dom kommer trivas.

 

14
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Anna María

Så himla fint! Är supertaggad på att fixa i Eddas rum, men har massa andra saker före på priolistan. Men snaaaaaart!

Jaa, vet känslan! Velat fixa i över ett år, men det har inte riktigt varit nödvändigt haha 🙂

Veronika

Himla fint! Elsker alle fargene ✨✨✨

Åh tack <3 🙂

malin

du måste ju berätta om den underbara rosa färgen!

såklart! jag köpte 2,5 l av auros ”pastellrosa” och plandade med 1 l ”sidenväveriet”. Det räckte exakt till ett lager, men kanske egentligen hade behövts två hehe….

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.