2019-02-13

#JWHFStyleChallenge – vi kör igen!

Ni har väl sett att andra rundan av #JWHFStyleChallenge är på g? Ska bli SÅ himla roligt, om jag får säga det själv – och det får jag väl? Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ens, trots att det är jag som hittat på teman även denna rundan, med hjälp av alla fina insta-följare som önskat. Förra gången var ju i oktober och då såg jag ut såhär:

Först ut outfiten ovan! Monokrom måndag i rost/vinröda toner. Ett par byxor jag gillar men aldrig använder fick åka fram, tillsammans med en sidenskjorta jag helt glömt bort. Style challengen i ett nötskal: inspireras till att verkligen använda det du redan har <3

T-shirt-tisdag i favorittröja från Minna Palmqvist.

Rosa onsdag i mössa jag köpte trots att jag hade köpstopp 🙈 Men behövde faktiskt en rosa Carhartt-mössa, va (de enda mössorna jag tycker om…)

Textur-torsdag i olika fuskpälsar, velour, mocka och skinn. Bingo! Använde mina tio år gamla lårhöga boots, bara en sån sak?

Fancy fredag i Ganni-klänning och örhängen minsann! Lördag och söndag var jag slapp och tog inga ordentliga outfitbilder, men hela veckan i spegel-selfies finns att se här.

Iiihhh, är så taggad på nästa vecka! Pirrig och lite nervös? Förra gången blev jag helt blown away av all pepp, uppslutningen och gemenskapen. Ser så mycket fram emot att börja klura på kläder inför nästa vecka. Är ni med? Hoppas! 😍

18
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

en-lang-blondin

Och full pott för hur du matchade bakgrunden. Eller hur bakgrunden matchade din outfit! 🙂

tackar tackar!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.