2019-02-04

Fyra att följa

Hej måndag! Jag har lite låg inspirationsnivå för tillfället – men det känns som att det håller på att hända något. Det bubblar lite lite under ytan, dagarna blir ljusare och snart kommer våren igen. Så länge går jag mest runt och städar här hemma och smyglyssnar på tjejerna som leker och skrattar i sitt rum <3 Känns helt okej det med.

Tänkte köra en repris och tipsa om några av mina favoriter att följa på Instagram! Förutom vänner och bekanta följer jag mest personer med fina hem – detta är några av dem. För att fortsätta på det danska temat så råkar alla fyra vara just danskar. Enjoy:

1. @cathdelichtenberg har ett helt magiskt färgstarkt hem (bilden överst i inlägget är också från henne). Hon har dessutom en lika färgsprakande garderob! På sistone har hon visat massor av före- och efterbilder på deras renovering, sånt man älskar ju? Speciellt jag som har noll tålamod för riktiga renoveringar men älskar före- och efterbilder, hehe.

2. @celinehallas är fotograf och har ett fantastiskt personligt och färgstarkt hem. Tar helt underbara bilder och verkar vara en mysig person på sina insta stories. Hon hade gärna fått komma hem till mig och inreda mitt hem.

3. @phineilmi lägger upp massor av vackra bilder, inte bara från sitt eget hem. Blir alltid extra glad när hennes bilder dyker upp i feeden.

4. @mortilmernee har nog de flesta koll på, men hon är verkligen något i särklass. Tar massor av vackra bilder på sitt hem och sina fina döttrar, flyttar runt på tavlor och målar om stup i kvarten, samt är nog bäst i världen på att pynta för högtider och födelsedagskalas. Har t.o.m. en egen hashtag för detta: #mortilmerneebirthdaysHennes blogg är också toppen.

Happy scrolling!

11
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Barkar Åt Skogen

*följer alla instantly*

det gör du rätt i!! 😀

jennybrandtgronberg

Så mycket snyggt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.