2019-01-25

2018: september – december

September

Sista delen av 2018-summeringen kommer lastad! Sommaren slutade/hösten började på bästa tänkbara sätt: Matilda och Felix lämnade Stockholm och flyttade till Malmö. Fem minuters prommis från oss dessutom! Vi hjälpte till att flytta in dem, sen var vi ett stort gäng som åt flytt-pizza på klassiska haket Ramona. Kändes som att vi var samlade på vårt ställe: ett Peach Pit, Central Perk eller baren i Cheers! if you will.

Victoria disputerade och blev alltså dubbeldoktor innan 30 fyllda!? (Själv vet jag inte vad jag ska bli när jag blir stor än, MEN MEN) Jag var så extremt rörd och stolt hela dagen från morgon till kväll. Att se henne gå upp och presentera sin avhandling till idel beröm, lovord och hyllningar var så mäktigt – trots att jag förstod max hälften av vad som sades..? Bidrog åtminstone med att hjälpa till att fixa snyggt i festlokalen och pynta inför middagen. Och höll ett snyftigt tal om hur bra kompis hon är, on top of sina prestationer inom läkaryrket och neurologin, liksom. Bäst är hon. Så stolt, så stolt över henne.

Lånade Linas bild inför valdagen. Little did we know att det inte skulle bli nån regering under 2018…

Spenderade en mysig och slapp helg på Ven <3

… och träffade äntligen Christin för första gången! Denna bild från Kärleksgatan 3 en annan dag får symbolisera det. Hade mailat henne på våren, redan innan JWHF lanserades för att jag tyckte det verkade spännande och givetvis ville vara med på ett hörn. Och nu är jag ju här! SÅ kul.

Oktober

Hösten kom på riktigt och jag premiärade här på JWHF med att skriva en krönika starring bland annat dessa Kenzo-tights på bilden ovan. Älskar dem!

Matilda hade fått en dag i Köpenhamn som 30-årspresent av hela gänget, så en lördag i oktober kom Erika och Maria från Stockholm och Anna från Örebro för att ta tåget över bron tillsammans! Vi gick på Glyptoteket och åt finlunchernas finlunch på Vaekst. En helt perfekt dag!

En vecka fick jag ta över Just Wanna Have Funs instagramkonto och köra #JWHFStyleChallenge! En av flera idéer jag pitchat till Christin och som hon nappade på direkt. Fick köra, bara, med helt fria tyglar! Så kul och peppigt att få gehör – och modigt av dessa två att låta någon annan komma in och leka loss med det de skapat. Deras bebis. Och vilken respons det blev! Lätt en av de roligaste veckorna på året (inte minst outfit-mässigt). Snart kör vi igen!!!

Jonathan tog fina familjebilder på oss ute i de sista solstrålarna!

November

Per jobbade heltid igen och dagarna blev kortare. Spenderade i princip all tid inomhus, hemma med bebisarna bortsett från en occasional promenad, onsdagmiddag eller spelkväll.

December

Julpyntade hemma, gick på julmarknad i Köpenhamn och njöt av uppladdningen inför första julen med barn. Mysigt var det – och snabbt gick det, som alltid.

 

Flyttade bloggen hit till Just wanna have fun!

Firade Vickys födelsedag och min egen: först med after work och sen med världens roligaste nyårsfest. Blev 30 år. Känns helt lugnt att lämna 20-nånting bakom sig, trots allt.

I mellandagarna var jag både med Per på bio-date och med Vicky och Sandy på Kallis-date <3 Om det är något jag önskar mig inför 2019 så är det mer bio och mer Kallis!

Out with a bang, som sagt! Det var 2018 det. Det bästa året någonsin – hittills!

Mer 2018:
Del 1: januari – april
Del 2: maj – juni
Del 3: juli – augusti

 

8

Kommentera

V

Love you the mostest mostest! Tack för att du dokumenterar vårt liv så fint <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.