2019-01-17

2018: juli – augusti

Juli

Per gick på semester och vi åkte till huset i Leksand och hängde där ett tag. Ava blev sjuk för första gången och det gjorde väldigt ont i föräldra-hjärtat </3 Trots att det ”bara” var förkylning och feber. Det råder lite samma stämning här hemma just nu, eftersom vi startat nya året med feber och förkylning. Hur ska man klara alla framtida VAB-rundor, virus och infektioner?

På hemvägen när vi var friska och glada pep vi förbi Stockholm, hängde med Matilda och Felix och visade bebisarna våra gamla kvarter: spanade från utkiksplatsen vid vår gamla lägenhet och badade i Örnsberg.

Hemma i Skåne igen firade vi Matildas 30-årsdag och träffade Ingrid för första gången! Min bästis Annas (och Olles också, såklart) bebis. Ett stort ögonblick <3

Fortsatte bada varje dag i det knastertorra brända varma vädret…

… åkte till Falsterbo igen där två små skruttar premiärbadade i havet!

Efter några fikor och ett DM mitt i natten (typ) drog jag och Karin igång vårt instakonto @malmomammor ! SÅ kul det har varit att: 1. hänga med Karin igen 2. hänga med massa roliga härliga Malmö-päron – både på sociala medier och IRL.

Som final på en härlig semestermånad hade vi namngivningsfest för pluttarna! Min faster, hennes man och min lill-kusin Zoé var på besök från Indonesien. Helt underbart att ha dem här.

Augusti

Per började jobba igen, men jag åkte med tjejerna till Ven och fortsatte hänga med familjen. Vi åt indonesisk mat, firade Zoés 8-årsdag, badade och sov.

… sen sa vi hejdå till Izabel, David och Zoé med familjemiddag på Kockeriet. Det är fint med familj på andra sidan jorden, men tråkigt att inte ha dem nära oftare.

Använde dessa Rodebjer-brallor mycket. Älskar dem! Bestämde mig också för att köra köpstopp på kläder året ut – mycket på grund av att den fantastiska sommaren ändå hela tiden kändes litegrann som en varning om att allt har sitt pris?

Åt pizza på Far i hatten och kräftor hos Jonathan i Arild. En av sommarens bästa kvällar, där vi dansade i vardagsrummet, gick loss på Elias rave-rekvisita och badade badtunna hela natten.

Gick på 100-årsfest på båt i en annan favorit-outfit från Rodebjer.

Avslutade augusti med att gå på världens finaste bröllop för Louise och Harry!

Nästan ”barnfria” för första gången! Tjejerna var hos Pers pappa i Hässleholm, ungefär 15 min från bröllopets location. Så vi körde tur och retur två gånger under kvällen för att amma och natta. Funkade så bra! Dagen efter åkte vi tillbaka till Malmö och gick på bröllopsbrunch på Saltimporten. En helt fantastisk helg.

Juli och augusti, alltså? Vilka jäkla pangmånader!!! Så kul att få gå igenom året på nytt, sakta men säkert… Men kanske mest för mig själv, hehe. Nästa inlägg blir sista summeringsinlägget, lovar!

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.