2019-01-10

Januaritrötthet

Är det en grej med januaritröttma? Känner mig klubbad, mosad, grå och platt. Har somnat samtidigt som barnen hela veckan (och därmed offrat all blogg-tid). Mitt eksem har blossat upp och det känns som att hela min kropp spänner och kryper. Plötsligt kändes det väldigt bekant det här att inleda ett nytt år med sjukdom och allmänt piss-mående? Det är väl baksmällan efter alla helger och allt skoj och ja, ett helt år som gått? I mitt fall kanske sömnbrist-bägaren till slut runnit över efter 51 veckor som tvillingmamma… Så får det väl vara då.

Medan jag geggar vidare kan ni ju titta på den här lägenheten som jag hittade hos Historiska Hem som jag tycker är så fint och lekfullt inredd. Blev inspirerad mitt i allt färglöst!

Hörs snart igen <3

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.