2019-01-06

2018: maj – juni

Jag fortsätter med summeringen av året (som tar lite tid att knåpa ihop…) Flyttar samtidigt över blogginlägg från gamla bloggen hit – och det känns så mysigt att samla ihop, minnas och återuppleva. Speciellt den magiska sommar som var! Den får bli uppdelad i två olika inlägg eftersom den kändes som (och var typ?) ett helt liv. Här kommer första delen, maj och juni:

Maj

Sommaren slog ner bara pang bom och det var ljuvligt! Vi firade Jakobs 30-årsdag med kak-knytis i Rörsjöparken, precis utanför oss.

… och jag målade klart matrummet. Två gånger dessutom, eftersom färgen inte blev riktigt rätt första rundan. Men värt det – blev väldigt nöjd till slut!

Vi tog med bebisarna till huset på Ven (min pappas sommarhus) för första gången. Som jag längtat! Det var stökigt, mulet och alldeles underbart. Längtar till Ven alltid.

Gick på fler after works, även utan bebisar…

… och badade! Hängde i Västra Hamnen och på handikappbadet hela sommaren.

Störst i maj var nog ändå att bli firad på mors dag för första gången i livet. Det var så fint. Vi åt brunch på Nam Do och hängde en stund i parken innan vi gick på söndagsmiddag hos pappa.

Juni

Elias fyllde 30 och firade stort, samma helg som vi firade Jakobs examen OCH Linns 30-årsdag. Har sagt det förr, men detta var verkligen kalas-året nummer ett!

Vi åkte till Vindö i Stockholms skärgård där Erika och Johan har en mysig liten stuga! Varför? Jo, för att fira att Erika fyllde 30, såklart! Det blev första längre tågresan med bebisarna – och det gick galant. Vi lekte lekar, åt gott, skålade, badade och mitt i natten blev det bastu och disco på bryggan <3 En av årets absolut bästa helger.

Vi kom hem till Malmö igen och badade och badade och badade lite till <3

Sen åkte vi ett gäng till Ven och firade midsommar!

Det blev ett perfekt lugnt mysigt super-somrigt firande med mat, kransbindning, kubb och kvällspromenad som det enda på agendan.

Vi stannade kvar några dagar på Ven efteråt och bara hängde i trädgården. Och badade, såklart.

10

Kommentera

BS

Hjälp vilket hjärtsnörp man får av sista bilden på tjejerna!!
Har precis hittat din blogg, du verkar mysig!
Lägger till en riktig bloggig fråga: vilken fin matta ni har under ert matbord, var är den ifrån? (undrar alltså på riktigt :))

Men TACK!! ❤️ Såklart, bloggiga frågor välkomnas! Det är en röllakan jag fått av min gammelmoster, har signaturen ”S” som min mamma tagit reda på vem det var, men minns inte just nu! Men sök på röllakan på Blocket, auktionssajter osv. eller spana på loppis är mitt tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.