2019-01-02

GOTT NYTT ÅR!

Hej 2019!!! Det har tagit två dagar ungefär att återhämta sig… Vi firade ju ut 2018 med en kombinerad födelsedags/nyårs-megafest, jag, Jonathan och Sara-Li. Vi hade gått all-in med guldtema och jag skulle ta massor av foton – men glömde såklart kameran i sista stund. Kanske lika bra! Här är några valda delar av kvällen:

Pyntat för middag i ena salen och dansgolv i andra! Jakob och Jonathan är redo.

Jakob hade guldig cowboyhatt! Stilpoäng! Mina örhängen är från H&Ms samarbete med Moschino. Jag var tvungen att köpa dem, precis som alltid när jag hittar fina clips, som sagt. Men allt annat jag hade på mig var garderobsfynd! Paljettjackan köpte jag för säkert 10 år sen…

Vi hade caterat mat från Laziza och var ett gäng som åt innan festen började.

På tolvslaget var jag och Per hemma hos mamma och nattade om bebisarna. Då hämtade jag upp den bortglömda kameran!

… men ni ser ju själva att det inte var lönt att försöka ens?

Jakobs hatt matchade min outfit för bra!

Vi tog oss upp på loftet…

… där jag byggt ett photo booth!

<3

Mina partners in crime + Karro! Sen blev det inga fler foton. Dansade hela natten till vi fick slänga ut samtliga gäster innan larmet skulle slå på kl. 04…

Dagen efter såg det ut så här. TACK ALLA för världens bästa fest och världens bästa år!

18

Kommentera

Men var är denna fantastiska lokal??? Blir ju sugen på guldfest för att fira nästkommande tiotal 🙂
God fortsättning från Klara i Malmö! 😉

Tack detsamma!! :* Ja visst är den fantastisk? Det är Locus Medicus Malmoensis, ligger precis vid Triangeln/Tandvårdshögskolan. Helt prefekt festlokal!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.