2018-12-27

Post-jul

Poff! Så var julhelgen över, lika snabbt som alltid? Tre dagars extra ”ledigt”, men ändå är jag tröttare än någonsin. Seg som knäck i hjärnan och ögonlock tunga som Kalle Ankas där i husvagnen på julafton, ni vet? Samtidigt varm som glögg i hela hjärtat och kroppen efter årets stor-familjs-jul och första julen någonsin med barn. Intensivt, men alldeles underbart.

Idag har varit första dagen utan något firande på agendan – så när som på att jag fick min födelsedagspresent av Per: bio-date på Spegeln. Drack ett glas cava till lunch och visste inte vilken film vi skulle se förrän den började rulla i den (helt tomma) salongen! Gud vad jag saknat att gå på bio, kan inte fatta att det var över ett år sen sist? Jag och Per har alltid gått på bio ofta, det är nåt av det bästa vi båda vet. På vår sexmånadersdag gick vi och såg Du, levande och idag blev det en annan Roy Andersson-favorit: En kärlekshistoria. Älskar att Spegeln visar gamla filmer! De visar även live-opera, har eventbio (jag och Vicky var på Moulin Rouge sing-a-long förra hösten! Så himla kul. Kanske senast jag var på bio, nu när jag tänker efter..?) och såklart Bar Deco där man kan äta middag i salongen. Tips! Missa inte om du är i Malmö.

Nu checkar jag ut (igen) – men hoppas att ni haft en fantastisk jul/helg ni med <3 Vi hörs snart!

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.