2018-12-22

Bday x 2

Här sitter jag och skålar med mig själv! B-) Nä, det var faktiskt inte bara jag och kaktusarna…

… utan ett helt gäng familj och vänner som kom och sa hej och grattis på 30-årsdagen!

Vi var på nyöppnade tapasrestaurangen Tablón inne på Hansa. En… intressant upplevelse. Jag hade försökt boka bord men inte fått svar och när vi kom möttes vi av låg entusiasm hos personalen. Vet inte om det var någon särskild anledning till att de inte räknat med nån business just denna fredagkväll (de verkar ju vilja profilera sig som just ett AW-ställe, med öppet till 01 dessutom?) men den ensamme servitören och killen i köket kämpade på. Vi var i stort sett enda sällskapet i en lokal som skulle kunnat ta säkert tredubbelt så många, men ändå fanns bara menyer så det räckte till hälften av oss. Maten var jättegod, men tog sin lilla tid (minst sagt…) Tråkigt, när de är helt nyöppnade och borde vilja imponera! Det kändes ju som om de verkligen satsat på inredning, koncept osv. men ändå var det ytterst få detaljer som satt. Vissna blommor, trist skval-musik från köpcentret (vad hände med AW-dj:n som de ”satsar på”?) och allmän låg energi hos personalen. Hoppas de rycker upp sig!

Efter middagen gick vi en sväng på ICA och köpte snacks, beställde en pizza (säger något om kvällen) och drog hem till Vicky. Ett säkert kort! Haha

Idag var det dags för ännu mer fir, med tårtkalas för familjen hemma hos mamma!

Björnbär-och chokladtårta från Joel Lindqvist och den traditionella födelsedagsdukningen som hängt med så långt jag kan minnas.

Per, mina syskon och päronen <3

Drack 30 år gammalt vin som mamma hittat hos gammelmoster! Det var gott – trots att flarran sett bättre dar.

Mina systrar Malin och Anna med mina döttrar Ines och Ava! Kan det bli mysigare? Är så glad och tacksam för två fina födelsedagsfiranden. Älskar 30 redan.

15

Kommentera

Barkar Åt Skogen

GRATTIS!!!!

Tack fina du!!! 🙂

midis

Mee-h-eeeeeen så dåligt. Fast trots det så ledsen för att jag missade det hela. Grattis i efterskott söta du!!

Haha jaa! Men vi hade väldigt mysigt ändå 🙂 Tack och god jul fina!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.