2018-12-21

Födelsedagsfrukost

Födelsedagsfrukost – den superstage:ade blogg-versionen

Idag fyller jag år! 30 år. Det känns väldigt bra, tackar som frågar. Fördelen med att fylla sent på året är att man haft ett helt år på sig att ställa in nya åldern. 30 känns inte så farligt nu. Känns rätt rimligt att lämna 20-nånting bakom sig, även om jag fortfarande känner mig som en tonåring ibland… Eller som ett barn, för den delen. Speciellt när det vankas födelsedag! Jag ÄLSKAR att fira födelsedag. Längtar efter dem och vaknar pirrig på morgonen. Ser ibland folk som raljerar i sociala medier över vuxna som gillar att fira sin födelsedag. Att det är töntigt, osv. Det må så vara – har aldrig påstått att jag inte är en tönt ¯\_(ツ)_/¯

Nä, men jag resonerar lite såhär: vi har bara ett liv, varför inte fira så ofta och mycket man vill?

Dagens födelsedagsfrulle består av hembakta lussebullar, hemköpta pepparkakor och marsipanchoklad (en favvis som jag alltid frossar i under julen och påsken!) Har dessutom köpt presenter till mig själv: örhängen från Zara som jag ska ha ikväll (köper alltid när jag ser fina clips, har nämligen inte hål i öronen) och hörlurar (utan sladd!) som jag _verkligen_ behövde, eftersom jag tappat bort mina förra. Kan ju inte leva utan hörlurar? Det sladdlösa livet känns redan som en uppgradering deluxe!

… och den verkliga. Utan levande ljus pga bebisar men med Cola i glasflaska pga godast!

Ikväll ska jag fira med AW tillsammans med vänner och familj, dricka några glas bubbel, äta gott och mysa, imorgon blir det tårtkalas hos mamma och på nyårsafton – då blir det riktig fest!!! Tre firanden för 30 år, helt legit va? Hehe, ”fira så mycket man vill” var det ju 😀

Visste ni förresten att från och med nu blir det bara ljusare och ljusare om dagarna och snart är det sommar igen (typ)? Värt att fira det med tycker jag! Hoppas ni får en fin fredag <3

18

Kommentera

Stort grattis! ??

Tack Lina! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.