2018-12-12

Vickys födelsedag!

I lördags fyllde min bästa Victoria 30 år, så vi styrde upp en liten födelsedagsfika för henne. Hon hade bett sin pojkvän Micke att planera födelsedagen, så hon inte skulle behöva fatta beslut, hehe (hon är en sån som alltid styr upp allt – så inte mer än rätt att hon fick slappna av på sin dag!) Väldigt klokt – och kul – för allt blev ju lite som en överraskning? Här stod vi och spanade efter Vicky och Micke uppe i deras lägenhet. De hade varit och spelat padel med Matilda och Felix!

Man hatar ju inte en surprise! Det var inte första gången denna lägenhet använts för att hosta en överraskning: vi överraskade Maria här på hennes möhippa och jag och Per blev överraskade med babyshower för nästan exakt ett år sedan (sa jag att Vicky alltid styr upp?) Världens finaste. Kul att få överraska tillbaka litegrann!

Isabella hade bakat den godaste tårtan jag någonsin smakat. Hur duktig är hon?

Mina hjärtan <3

Ett hjärta till som höll hov och stal fokus från sin gudis, hehe!

Matchade lite omedvetet gjorde vi också! En kommenterade på Instagram att vi är lika, hehe. Kanske man blir när man delat halva livet? Världens komplimang iaf att vara lik henne ^^

Fota i spegeln på fest som back in the day. “Detta ger mig 2008-vibbar” sa Jonathan. Då hade han med sig sin kamera på våra hemmafester – nu är han superproffs-fotograf!

Hej och välkomna till vårt Family Living-reportage 😀

Grattis i efterskott igen älskade Vix!

5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.