2018-06-03

Kalashelgen

Vilken underbar helg det har varit! I stort sett hela kompisgänget fyller 30 i år, så det är en del kalas inbokade i kalendern om man säger så… Denna helgen var det både examensfest och födelsedag x 2. Jag, Ines, Ava och mamma inledde helgfirandet i fredags med en fredagsmunk från Leve på en filt i Magistratsparken. Har ni testat Leves munkar? De är the bomb. Ny smak varje fredag: denna gången var det morotskake-munk! Väldigt god. Min absoluta favvo hittills är dock creme brulée-munken. Mm-mm-mmmm!

På kvällen var det dags för examensfest för Jakob och hans roomie Per som båda är klara med psykologutbildningen! De bor i ett mysigt kollektiv i huset bredvid oss, så det var inte många steg jag behövde ta i partyskorna, med present-cavan i högsta hugg.

Vi satt i fönstret och snackade om livet till sent in på natten. Life hack ändå: att skaffa två små bebisar som sover gott så att man kan amma, natta och sen gå på fest hos grannen. Inte behöva komma hem förrän Per ringer och säger att nu har någon vaknat och vill ha lite påfyllning…

På lördagen var jag en sväng på stranden med dessa babes. Vi konstaterade att vi aldrig varit mindre avundssjuka på folk som är iväg på utlandssemester… Vi har verkligen allt vi behöver här i älskade Malmö just nu.

Sen var vi bjudna på 30-årsfest hos Elias! Han använder en del lypsyl… Så det var ganska givet vad han skulle få i present.

<3 älsklingsgänget! Ines & Ava var också med, såklart. De lyckades dessutom somna i vagnen så att jag fick dansa lite innan vi tog bussen hem.

Idag sov vi lääänge – ända till det var dags att gå på kalas igen! Denna gång 30-årsfirande hos Linn. På vägen hem stannade vi och badade på handikappsbadet. Vattnet var riktigt varmt – stor skillnad på Ribban och Västra hamnen.

Såhär såg jag ut! Sen missade vi en buss, så vi fortsatte promenera – och vips hade vi GÅTT från Ön tillbaka hem till Värnhem. I detta fantastiska väder hade man ju kunnat vara ute hur länge som helst. Nu är jag riktigt varm och sommar-mör i hela kroppen. Kommer att somna samma sekund som huvudet träffar kudden, helt klart. Får man ha det såhär bra ens? Försöker andas in allt och spara inom mig till kalla dagar när man glömt att solen finns och två snälla små bebisar blivit trotsiga små barn som springer åt varsitt håll och får deras föräldrar att skratta gott åt tiden då dom sov sött och vi kunde gå på fest. Tills dess ser vi till att njuta fullt ut. Jag tror detta blir den beste sommeren i hele vores liv.

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.