2017-11-24

Vår lägenhet är till salu!

Nu ligger vår lägenhet uppe på Hemnet! Så märkligt, lite läskigt – men fint. Den var min morfars, som jag och Per fick flytta in i när vi bestämde oss för att återvända till Malmö från Stockholm för lite mer än två år sen. Vi har verkligen inte kunnat bo bättre. 42 goda kvadrat, med en liten balkong. Bildbomb på det:

Inför att mäklarbilderna togs fick vi städa undan och packa ner säkert hälften av allt vi äger. ALLA Pers vinylskivor (uppskattat en miljon st), ligger t.ex. i lådor hemma hos mamma. För att inte tala om mina prylar, skor och kläder…

Så som det ser ut på bilderna har det förstås aldrig gjort hemma hos oss, på riktigt. Typ såhär har det sett ut istället:

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.