Home

JUST WANNA READ ABOUT STYLE AND DECORATION

Inneliv: hemma hos Nilla

Vi älskar vackra och personliga miljöer och kanske är det allra viktigaste stället där hemma - där vi bor och lever våra liv! Vi träffar olika personer i vår inredningsserie där vi inspireras av deras personliga stil men också av deras tankar om inredning och annat livsviktigt. Denna gång har vi träffat Nilla som menar att bra inredning är som magi.

Läs mer

Just wanna read a blog

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT STYLE AND DECORATION

Inneliv: hemma hos Jasmin Jahja

Vi älskar vackra och personliga miljöer och kanske är det allra viktigaste stället där hemma - där vi bor och lever våra liv! Vi träffar olika personer i vår inredningsserie där vi inspireras av deras personliga stil men också av deras tankar om inredning och annat livsviktigt. Denna gång har vi träffas Jasmin som bor i hennes egna lilla drömlägenhet tillsammans med hennes familj. Ett ställe som enligt henne själv redan är fullt av minnen.

Just wanna visit a great place

Malmös minsta lägenhet – hemma hos Malin Leth

Vår inredningsserie tillsammans med vår bloggare och fotografen Jenny Brandt Grönberg är tillbaka! Denna gång har vi har besökt Malmös minsta lägenhet - eller nåja - en av de charmigaste i alla fall! Hemma hos Malin Leths i hennes 24 kvm stora lägenhet pratar vi om att ta vara på det man har, favoritfärger och att göra mycket utav lite.

Läs mer

Just wanna visit a great place

Christins lägenhet i Malmö – @midiss

Hon ser sin lägenhet som en person och lite av ett konstnärligt projekt som följer henne genom livet. I vår serie av fina platser och färgstarka kvinnor är Christin aka Midis näst ut på tur. Förra våren hälsade vi på henne i hennes lägenhet i Malmö och dokumenterade livet som det var då - allt genom Jennys briljanta lins.

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT SOMETHING PRETTY

Jennifer Janschs sommarhus

Sommarlängtan blev plötsligt ännu mer intensiv! Vår bloggare Jenny har besökt ett riktigt fint torp på landet som fångar det lätta, det roliga och det underbart personliga i ett sommarhus. Ett äventyr i ett sommarhus!

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA VISIT A GREAT PLACE

Jennie Blomkvist ateljé – @kollijox

Kreativt, varmt och fullt av personlighet är det på Jennie aka Kollijox arbetsplats. Vi har besökt henne i hennes studio där hon arbetar och living life. Vårt första besök i vår nya miniserie av inspirerande platser och mini-intervjuer med coola, färgstarka, företagsamma och helt vanliga personer - där dom trivs som allra bäst.

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT INTERIOR

Fotokonst

Det behöver varken vara omständigt eller dyrt att få till en efterlängtad förändring hemma. Att möblera om och lägga till på väggarna är ett enkelt och kul sätt. Vår bloggare Christin gillar att ha fotokonst och möbeltyg på väggarna.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE KITCHEN

Knopplistskärlek och kitchen makeover

Det är detaljerna som gör det! En renovering kan helt enkelt betyda en enkel knopplist och volía så blir intrycket och feelingen en helt annan. Vi älskar att följa Kajsas härliga och inspirerande renovering i Ramsåsaskolan.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A COLORFUL BIRTHDAY PARTY

Barnkalas, girlanger och andra tankar

Färgstarka och härliga Nicki från Berlin är tillbaka! Nicki är ett proffs när det kommer till att inreda med färg och hennes barnkalasdekorationer är inget undantag. Men 33 (!) kalas under bältet har hon lagt engångskameran på hyllan och satsar varje år helhjärtat på att skapa små drömvärldar till sina barn. Minst sagt inspirerande!

Läs mer

JUST WANNA READ A LITTLE ABOUT GARDENING AND SUMMERTIMES

En hyllning till regnet & att början på något nytt kan vara en bukett

Vår egen trädgårdsmästare är tillbaka! Denna gång med snittbuketten som ledstjärna -i alla fall till trädgården. Och så några favoritblommor, allt från dekorationen till gelén. Flädersaften är gjord och snart är det dags att göra lavendelsocker – inne hos Sandra blommar verkligen sommaren för fullt.

Läs mer

Just Wanna Know Siglinchen some more

Med en fot i Berlin och den andra i Sverige

Säg hej till Nicki! På Instagram gör hon succé som @siglichen med ljuvliga färgkombinationer i hennes sekelskiftesdröm i Berlin. Onekligen en frisk fläkt i våra instagramflöden. Dessutom sprider hon sin passion kring inredning och färg ända till ett hus i Sverige. Vi blir minst sagt nyfikna hur man hamnar med ena foten i Berlin och den andra i Sverige.

Läs mer

Just Wanna have some extra closetspace

Måla fram mer förvaring

Ganska ofta kommer man rätt långt genom att tänka utanför boxen. Eller som i detta fall - måla en. Har du lite förvaring eller bara en tråkig vit vägg du inte vet vad du ska göra med? I detta fall hade Christin båda! Läs hennes populära inlägg om hur hon skapade förvaring direkt på väggen.

Läs mer

Just Wanna Read More about home