Home

Just wanna decorate the dinnertable

En färgstark dukning och tager vad man haver devis!

Inför julen ville vi inspirera till en färgstark dukning, en som man blir glad av och som egentligen funkar oavsett tid på året. Byt ut vissa blomsorter och testa andra färger på ljusen så kan man enkelt anpassa dukningen till säsong. Inspireras och gör dukningen till den egen!

Läs mer

Just wanna read a blog

JUST WANNA READ ABOUT GARDENLIFE

Lök, lök, lök och åter lök!

Än är säsongen i trädgården inte slut, helt tvärtom faktiskt. Vår trädgårdsexpert Sandra har vår i sinnet och händerna djupt nere i marken. Det går alldeles utmärkt att drömma sig bort till våren redan nu. Rosor, tulpaner och frodiga träd väntar på oss!

Läs mer

JUST WANNA HAVE SOME NICE FLOWERS

Tre generationer av dahlior; en kärleksförklaring

Det blommar för fullt på sociala medier. Dahliorna har minst sagt gjort en stark comeback med sina härliga färger och bulliga former. Och visst blir de fina på bild, men vi är minst lika nyfikna på personerna som odlar dem. Livet bakom kameran och hur kärleken till en blomma kan sträcka sig över tre generationer. Här är Lisa och pappa Gerdts bästa tips till en livslång, prunkande blomsteräng.

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT INTERIOR

Drömmar om höstiga färger i sovrummet

Make it mysigt i höst! Gör det lika fint inne som ute och inspireras av alla fina färger som är hösten. Här är Anna Marías tips till ett härlig sovrum.

Läs mer

JUST WANNA READ ABOUT INTERIOR

Fotokonst

Det behöver varken vara omständigt eller dyrt att få till en efterlängtad förändring hemma. Att möblera om och lägga till på väggarna är ett enkelt och kul sätt. Vår bloggare Christin gillar att ha fotokonst och möbeltyg på väggarna.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A NICE KITCHEN

Knopplistskärlek och kitchen makeover

Det är detaljerna som gör det! En renovering kan helt enkelt betyda en enkel knopplist och volía så blir intrycket och feelingen en helt annan. Vi älskar att följa Kajsas härliga och inspirerande renovering i Ramsåsaskolan.

Läs mer

JUST WANNA HAVE A COLORFUL BIRTHDAY PARTY

Barnkalas, girlanger och andra tankar

Färgstarka och härliga Nicki från Berlin är tillbaka! Nicki är ett proffs när det kommer till att inreda med färg och hennes barnkalasdekorationer är inget undantag. Men 33 (!) kalas under bältet har hon lagt engångskameran på hyllan och satsar varje år helhjärtat på att skapa små drömvärldar till sina barn. Minst sagt inspirerande!

Läs mer

JUST WANNA READ A LITTLE ABOUT GARDENING AND SUMMERTIMES

En hyllning till regnet & att början på något nytt kan vara en bukett

Vår egen trädgårdsmästare är tillbaka! Denna gång med snittbuketten som ledstjärna -i alla fall till trädgården. Och så några favoritblommor, allt från dekorationen till gelén. Flädersaften är gjord och snart är det dags att göra lavendelsocker – inne hos Sandra blommar verkligen sommaren för fullt.

Läs mer

Just Wanna Know Siglinchen some more

Med en fot i Berlin och den andra i Sverige

Säg hej till Nicki! På Instagram gör hon succé som @siglichen med ljuvliga färgkombinationer i hennes sekelskiftesdröm i Berlin. Onekligen en frisk fläkt i våra instagramflöden. Dessutom sprider hon sin passion kring inredning och färg ända till ett hus i Sverige. Vi blir minst sagt nyfikna hur man hamnar med ena foten i Berlin och den andra i Sverige.

Läs mer

Just Wanna have some extra closetspace

Måla fram mer förvaring

Ganska ofta kommer man rätt långt genom att tänka utanför boxen. Eller som i detta fall - måla en. Har du lite förvaring eller bara en tråkig vit vägg du inte vet vad du ska göra med? I detta fall hade Christin båda! Läs hennes populära inlägg om hur hon skapade förvaring direkt på väggen.

Läs mer

Just wanna have a fun kitchen

Snygga och praktiska saker till köket

Köket måste vara praktiskt, så är det bara. Men det måste inte vara fult. Christins devis "piffa stöket" passa sällan så bra som i köket. Här delar hon med sig av olika tips och trix för ett tjusigt kök och så hennes bästa webshops för att råda bot på det hela.

Läs mer

Just Wanna have a nice kitchen

En guide till en effektiv minirenovering

Man kommer långt med lite färg! Det kan vara minst sagt kostsamt att renovera köket men det behöver inte alltid speciellt mycket för att fräscha upp sitt kök. Här är Anna Marías tips till ett nyare kök.

Läs mer

Just Wanna Read More about home