2020-10-19

liv&död

Hej. Tack för all omtanke som ni skickat genom internets olika vrår. Här är ingenting som vanligt. Barnen har fått ett småsyskon men min bror finns inte mer. När jag gick in i vecka 40 låg han nersövd i respirator. Två dagar tidigare hade han inte kommit tillbaka från sin löptur. Ett hjärta som plötsligt slutade slå. Då hoppades vi fortfarande men bara någon dag senare stängdes respiratorn av och det enda vi kunde göra var att vänta. En väntan som kunde ta minuter, timmar eller dagar. Så overkligt och fruktansvärt. Att vänta på döden. Och att vänta på livet och döden samtidigt. En helt vidrig tid faktiskt. Det enda jag tänkte på var att jag inte ville att det skulle bli på samma dag. Jag ville inte att hans sista dag skulle bli barnets första. Samtidigt ville jag så oerhört gärna att dom skulle få finnas samtidigt. Men så blev det inte. Det dröjde nästan en vecka innan samtalet kom. Vi satt i växthuset under solrosorna och Mattias svarade. Jag höll på att ta en bild och hann tänka den här stunden kommer jag bära med mig resten av mitt liv. Så definitivt och omöjligt att förbereda sig på. Min fina bror

Den här platsen har varit blockerad av det här inlägget. Ett inlägg jag inte har velat skriva men inte heller kunnat undvika. Livet är inte samma. Och det vill jag att ni ska veta.
Nu vet ni

374

Kommentera

Åh Agnes <33333333 har tänkt på dig men hade ingen aning om detta fruktansvärda. Fy fan. Skickar massa tankar och kärlek.

Nadia

Finns inga ord

A

Jag förlorade en släkting på samma sätt. Ung och frisk, så var han plötsligt borta, och det var helt ofattbart. All värme till dig!

agnes <3 helt fruktansvärt sorgligt att läsa. är så ledsen för din skull och vad du fått gå igenom. tänker på dig ❤️

Sandra

Jag beklagar verkligen Agnes, stor kram till dig och hela din familj ❤️

Karin

Så overkligt sorgligt. <3 <3 <3

Malin

Jag beklagar så hemskt mycket Agnes ❤️ Tänkte på dig senast idag att jag inte ”sett” dig på ett tag.
Ta hand om varandra och gosa med nytillskottet❤️

Matilda

Åh, så hemskt att läsa om detta. Jag känner med dig. Kram

Så otroligt sorgligt! ♥️♥️♥️ Stor kram!

Josefine M

Elin

Kan tänka mig det kluvna i att sörja och samtidigt få ett nytt barn att älska. Hoppas du kan finna frid i det och tillåta dig älska och sörja samtidigt. All kärlek till dig som jag inte känner mig följt i många år ❤️

Mikaela

❤️❤️❤️

Men åh Agnes ? Har tänkt mycket på dig. Kan inte föreställa mig hur det är i din och eran situation. Döden är så jävla brutal. Ta hand om er. Kram

en-lang-blondin

Agnes. Visste inte. Känner så förbannat mycket med dig. Varma stor kram och beklagar sorgen och det ofattbara.

Emelie

Men åh ?

Anna Nio

Så sorgligt och hemskt, jag beklagar verkligen. Även fast vi inte känner varandra så hoppas jag innerligt att du och din familj kan må bättre snart. Kom ihåg att det är okej att inte vara okej. Om man behöver det. Och såklart, stort grattis till bebben; livet går vidare trots allt, allt blir bättre och en dag skiner solen och du är bara glad igen. Lovar.

Åh Agnes. Så ofattbart sorgligt. ❤️ Många kramar till dig och din familj.

Anna

Linnéa

<///3 livet alltså, så orimligt.

Emilia

Åh. Så oerhört sorgligt att läsa. ❤️ Fint att ett småsyskon kommit iaf. Saknar dina kreativa inlägg och vackra bilder på internet. ?

Elvira

Agnes?❤️!
Massa kramar.

Maja

?❤️

Sofia

Så obegripligt sorgligt. Påminner om ett besked vi nåddes av när vi skulle till BB med vårt nya lilla liv. Så uppochnedvänt när livet och döden sker såhär. Blir så himla ledsen för din och familjens skull, ta hand om er. Hoppas bebisen kan ljusa upp mörkret litegrann. Kram <3 <3 <3

Elin

Men fy alltså, beklagar verkligen sorgen! Ber för dig och din familj lite extra nu! Kram

Amanda

Massa kramar till er ❤❤❤

Fanny

Tänker på dig och skickar dig lite omtanke! Vilken berg och dalbana av känslor på en och samma gång. Att liv och död samexisterar. Kram!

Emelie

Ofattbart. Tankar, styrka och kärlek till dig och din familj <3

Så brutalt. Tack för att du delar. Jag beklagar förlusten! Och grattis till trean

victoria

<3

Amanda

Beklagar och skickar varma tankar till er <3

Anna

Åh Agnes, så otroligt sorgligt. Att det finaste och det absolut värsta händer samtidigt. Stor varm kram, tänker på dig

Emmi

Men fina fina jag är så ledsen för din skull och samtidigt grattis till ert småsyskon ❤️

Svitlana

Så ufattelig trist! Sender deg masse varme tanker, Agnes. Jeg har også mistet min bror helt plutselig, mens jeg var gravid selv. Bær på et nytt liv. Mens han mistet sitt. Det er så brutalt.

Johanna

❤️

Karin

Ta hand om er ❤️

CC

Jag beklagar verkligen sorgen. Så ofantligt smärtsamt. Välkommen till det nya lilla livet mitt i allt. ❤️

Regine

Jag tänkte ”det var så längesen jag såg Agnes. Måste gå in på hennes blogg och kika lite” och så läser jag detta. Fan vad det gör ont att läsa. Jag kan inte föreställa mig den smärtan. All kärlek till dig!! <3

Sandra

Oändliga cyberkramar ❤

Amanda

Tittar ofta in här. Du är en saknad röst. Känner med dig och din familj.

Elvira

Åh längtar så tills vi får höra mer om den nya bebisen, om syskonens möte och namnet som blev. Massa kramar ❤️💕

Josefine

Längtar efter att höra från dig. Det här är bästa platsen på internet. Stor kram hoppas det går lite lättare varje dag.

Malin

Alltid när jag behöver lite kreativ inspiration återkommer jag till denna platsen på internet. Hoppas du, trots allt, mår bra <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.