2020-03-08

allt jag vill berätta

Det händer så mycket och så lite på samma gång i mitt liv just nu. Jag vill berätta allt men det mesta hänger ihop och jag vet inte var jag ska börja. Som att jag skulle varit i Bangladesh just nu och deltagit i ett viktigt projekt men att jag inte är det. Eller att Mattias har haft influensan och var sängliggande i 14 dagar. 14! Visste inte att man var kunde vara sjuk så länge som vuxen? Och att hemmet därför ser ut som skräp eftersom vi ligger efter med allt. Eller att jag äntligen har blivit AB! Fast jag egentligen skulle blivit det 2015, men då blev avrådd av försäkringskassan eftersom jag var gravid med Brita. Och det kunde ställa till min sgi. Sen kom Bodil och sen var jag anställd på kortkontrakt utanför företaget under tiden på SVT osv i all oändlighet. Men nu är det fixat! Eller att jag var så trött när Mattias var sjuk att jag fick somna barnen i soffan framför På Spåret eftersom nöden inte har någon lag. (För övrigt världens bästa sömnprogram. Bodil somnar under första resan och Brita innan första musikfrågan). Eller att jag drömmer om att gå igenom hela huset in i minsta detalj och skicka vidare allt jag inte älskar eftersom jag blivit helt besatt av Marie Kondo. Men att jag knappt vågar skriva det här för att det inte får bli en grej. För just nu känns det som att det är den enda möjligheten för att jag ska överleva hösten. Jag behöver ordning, på riktigt. Känner mig plötsligt oerhört onostalgisk och gör mig av med nästan allt. Och det gör mig lättlättlätt. Eller att Brita och Bodil är så stora och mysiga nu att jag knappt kan ta in. Jag kryper nära och snusar så mycket jag får och tjuvlyssnar när de dividerar om sina viktigheter. Kan inte få nog. Och om oväntat många personer som hört av sig och vill köpa deras urväxta blaoukläder men att jag inte svarat någon än eftersom jag inte vet vad jag ska skriva. Kanske: tyvärr, det hade varit fint, men vi kommer behöva de små storlekarna snart igen!! 

175

Kommentera

Åh, grattis! ?

midis

Men LÄGG AV!!! Grattis fina Agnes <3

kajsa

grattiiiiiis!!!

Linnea

Vad fint ❤️ grattis ni verkar vara en underbar familj!

Josefine M

Kram ?

Andrea

Åh, så roligt!

Men Agnes! Så roligt! ❤️

Karin

Grattis!! ?

Teresia

Grattis!!!

B

Grattis!!

Ella

❤️ så underbart!

Kajsamagdalena

Åh jaaaa ni behöver de små storlekarna igen.♥️

Sandy

Åh vad kul, stort stort grattis! <3

❤️❤️❤️
tack för du berättar! & så mycket grattis!!!
❤️❤️❤️

Sååå mysigt ❤️❤️❤️ Grattis!!

Anna wallhult

Åh Agnes! Nästa gång vi är i Malmö så kommer vi på fika! Du fina människa! Hälsa Mattias att han inte är ensam med två veckor influensa. De är MÅNGA på jobbet som haft det med tyvärr.. ❤️ Hälsa töserna! ❤️❤️❤️❤️❤️

Nathalie Ruth

Grattis till er, så spännande ?

Emma

Åh SUPERSTORT grattis! <3 Extra kul att följa då mina två äldsta barn är födda ungefär när dina är det och vi nu verkar få en tredje i sommar. Så spännande och läskigt och kul!! Hoppas du mår bra! Kram

Emilia

Nämen åh! Stort grattis! ❤️

Lina

Fantastiskt, grattis!!

Hanna

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

jennybrandtgronberg

Grattis!! Kanske allra mest till aktiebolaget!

Agnes

åh grattis!! vad kul! ps. var sjuk i influensan i åtta veckor för några år sedan. den kan verkligen slå hårt alltså.

Anna Nio

Hurra, grattis! Förstår helt behovet av ordning också, men brukar alltid köra på devisen att det bara är att börja nånstans när som helst (alltså även om man bara har fem minuter just då) så blir det bra till slut. Hellre reda ut/rensa bort/städa upp en grej än ingen grej.

Johanna

Ååååh GRATTIS!

Amanda

Åhhhh LIVET! <3

Antonia

Åh finaste Agnes! Vilken lycka! Jag saknar er så ❤️ blir alldeles varm i hjärtat av att läsa dina uppdateringar ?

Linnea

Grattis!!!?

Sandra

Gud så kul! Väntar också en tredje godbit och har på något konstigt sätt hoppats att du också gör det. Haha ingen aning varför jag gjort det men jaja blev så glad nu. Hurra!

Ninni

Ljuvligt!! <3

Men alltså woooow! GRATTIS till ALLT! <3

Elin Sibgård

Grattis Agnes! Hoppas du mår bra! Så roligt att höra 🙂

Elvira

Grattis❤️

Så himla kul, grattis!

vardagskonst

Hade helt missat! GRATTIS <3

Herregud så fint inlägg!!! (Som jag helt lyckas missa) Stort grattis! ❤️

Ida

åååååååå vad roligt!! Stort stort grattis!

Marre

Vad roligt! Stort grattis från Jan-E och mig ? (Om du minns oss från gymnasiet, eller ja, grattis oavsett om du minns oss eller ej ?) Lycka till!

Så himla KUL grattis!! <3

hejregina

TUSEN tack för alla fina kommentarer <3 <3 <3 det gör mig oerhört mjuk och glad, puss!

Sara

Hurra!!!❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.