2019-09-29

finklädd en dag i juni

Min 1667:e vecka i livet går mot sitt slut. Veckan som innehöll ny diskmaskin (!), tusen möten, tusen bananflugor, glömda nycklar, projekt lägga barn utan att sitta bredvid, bussturer åt fel håll, donuts i verktygsboden (pga regn) med Bodil och Brita i väntan på husnyckeln, plantering i trädgården och gäster från Borås! Så här ser jag inte ut idag, det gjorde jag däremot min 1654:e vecka, dvs på Rebecca&Josefs bröllop!

Det var en så fin dag! Fint brudpar, fina vänner, fin stämning, fin plats. Fint fint fint. Och så han, som jag är sådär extra kär i precis just nu, också fint ♡

På väg hem till Malmö mötte vi morgonsolen

Och jag hade favvoutsikt x 2. Dvs ängar + mönstermix

ps. har under detta inlägg fått 6 stycken legotårtor levererade om någon undrar hur lägga barn från rummet bredvid-projektet går. Samtliga med tillhörande födelsedagssång.

54
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

en-lang-blondin

Sjukt fin outfit ju!

hejregina

<3 !

Klara

Var är kjolen/klänningen från?!

hejregina

Zara!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.