2018-11-04

om jag hade bloggat 1999

När jag gick på mellanstadiet skulle våran aula göras om och det kom en container till skolgården för att köra bort alla gamla möbler. Det var mest stolar som ställdes i staplar och några bord. När jag fick höra att möblerna inte skulle användas till något utan bara slängas försökte jag övertala min lärare att jag skulle få ta med mig några hem. Han svarade att nej, det är nog bäst om vi låter dem vara. Oerhört dumt tyckte jag och smög ner till containern och lirkade ut en stol som jag gömde högst upp på brandtrappan, så den inte syntes inifrån. Efter skolan kom pappa och hämtade mig och jag minns inte vad jag sa till honom men säkert precis som det var, han hade gjort samma

Jag bestämde mig för att ge bort stolen till min bror i födelsedagspresent och gjorde om den så att den skulle passa lite bättre. En sits av diverse orienterings- och vägkartor eftersom han gillade geografi och resten målade jag i blått, för det var hans färg. Sen stod den på hans rum så länge jag kan minnas. Och nu när vi var uppe hos mina föräldrar i helgen hittade jag den och blev väldigt nostalgisk. Minns saker från den här tiden så tydligt. Hur jag tänkte eller vad folk gjorde och sa. Fint att åka tillbaka en stund

Var tvungen att plocka fram ett album för att få lite perspektiv
Hej dåtidens Agnes, lovar att hjälpa Brita och Bodil att smuggla alla deras framtida containerfynd <3

35

Kommentera

Haha men va? Ville de hellre slänga än ge bort? Sjukt ändå. Jag hade en blogg på högstadiet och jag är väldigt glad att den inte finns kvar haha (:

hejregina

I know, så himla dåligt
hahaha. men lite sugen på att läsa ändå eller?

Så fint! Både bra att smuggla stol och toppen att göra om och ge till din bror! Plus så himla söt och lik dig själv du är på bilden.

hejregina

ja men tänker ändå på dom där stolarna ibland hur många fler som hade kunnat bli kvar i livet lite längre! <3

hejregina

och hoppas allt är bra med er!

Åh så himla fint ju! Och hjälp så söt du var och är!

hejregina

✽✾✿❁❃❋❀

Galini

Så mycket Agnes!! Ger aldrig upp! 🙂
Stor kram!!

hejregina

haha <3 saknar dig!

samma sak hände mig när jag gick i mellanstadiet, skolan slängde allt de hade på vinden. gamla möbler, skolplanscher, uppstoppade djur (som jag har förstått är de dessutom behandlade med ett gift, inte så bra att de bara slängde rakt av sådär …). minns att jag rotade i containern och hittade mängder av gamla vackra glasnegativ. hade gärna plockat på mig alla, men det var så många så jag sparade bara ett tiotal. kan tyvärr inte komma ihåg var jag förvarar dem, kanske åkte de ut i någon utrensning? i alla fall minns jag den här upprörda känslan, varför slänger de allt det här? det finns säkert någon som vill ha. tur att det finns såna som oss som tar hand om saker 🙂

hejregina

ja men verkligen, blir upprörd bara av att läsa detta nu 🙂 tur vi finns och räddar lite iallafall 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.