2018-08-19

min lådcykel&jag!

Den är svart och har alltid lådan full av saker. Paket, barn, jobbsaker eller fynd. Den är sjukt snabb och jag får sakta ner i svängarna så att jag inte står på två hjul. Den får mig att vilja cykla överallt och hela tiden. Jag tar tex gärna en extrasväng till Ica med barnen efter jobbet, och ni som känner mig vet hur märkligt det är.

Vi hade en trevande start med den stress-svettiga turen till barnmorskan när jag trodde att batteriet var slut men det egentligen bara inte var påslaget. Och några dagar efter brann den nästan upp och fick lämnas in på reperation. Men relationen har tagit sig och är numera ✩✩✩✩✩! Blir glad när jag ser den. Eller tänker på den. Älskar den.

Barnen gråter om dem inte får följa med (eller om vi behöver åka bil) och underhåller sig i lådan genom att sjunga, leta efter hundar eller heja på alla vi möter. Och i fredags när jag cyklade till jobbet slog mätaren över till 100 mil (!) Så tack för denna lilla milstolpe, cykeln, ser fram emot de kommande <3

(+poäng till den som vet var de 3 fasaderna ligger i Malmö)

30

Kommentera

åh! tycker alltid det ser så härligt ut när jag ser folk åka förbi med lådcykel. finast är kanske mannen som kör sin chihuahua till hunddagiset i sin lådcykel <3

åh! fint.

mötte en hel familj i veckan där mamman satt i lådan och ammade. människor alltså inte chihuaor 🙂

Det låter som det bästa transportmedlet någonsin!

ja men det är det!!! förstår att jag låter odelat positiv, såklart det finns smågrejer man hade velat ändra på men i det stora hela är det bara så sjukt himla bra

Emilia

Åh vi har precis köpt en lådcykel! Och jag känner mig typ nykär och vill helst bara cykla med den hela tiden! ❤️

helena

OMG,
har hakat upp mig på fasaderna och kan inte släppa det!
anser mig själv vara väldigt bra på att lokalisera platser i malmö och har det som stort intresse 🙂
ser att den först fasaden är stora ica och sen sista är vid korsningen nobel/sallerup, men vilken är den i mitten?! tycker att fasaden är SÅ bekant, har fått för mig att huset i lite rundat och att det är en typ av myndighet som har sin verksamhet där, MEN VILKET ÄR DET? jag blir g a l e n, hjälp mig!

hejregina

amanda har rätt! hoppas du kan sova på nätterna nu ?

amanda

Jag gissar att mitten-bilden är taget i rosengård, längst rosengårsstråket inte så långt ifrån Zlatan-court! Mitt emot en mataffär om jag minns rätt 😀

hejregina

korrekt! fint att ni tar hand om varandra här i fälten när jag är värdelös på att svara!! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.