2018-05-26

vilken vecka!

4 bra saker: ➀ Inspelningsvecka av Fixa Rummet hos Texas som ville göra om en vind i ett av uthusen på hans gård! = Mycket bra uppdrag. Det blev somrigt och färgglatt (som den röda tråden genom veckan). Tex trådförvaring i taket ↑ Resten får ni se 2019

➁ Hejregina <3 Justwannahavefun! Flytten hit bar äntligen av och har du inte klickat dig omkring än så är det bara att göra! Färgglatt, välkomnande och proffsigt. Så fint att få vara en del. Och förutom Christin och Lina, som är grundare av det hela, bloggar även Dnilva, Frk. Kräsen och Kajsa Magdalena här!

➂ Och i torsdags var det lanseringsfest! Så himla sprakande! Alltid fint att få träffa vänner och kollegor i branschen men denna gången kokade det. Gick hem helt hög på tankar och idéer om framtiden och har fortfarande svårt att tänka på en sak i taget. Det här blir bra (Foto: Hanna Skoog)

➃ Sen kom helgen!

Follow my blog with Bloglovin

18

Kommentera

SÅ glad att du är tillbaka!

men åh som det värmer ?

Så fint att träffas i torsdags! Kände mig också fylld av idéer och härlighet på vägen hem.

detsamma! och verkligen! ???

Det är så så så roligt att du är tillbaka! Och JWHF är en jättefin portal, så otroligt grymt jobbat av alla inblandade!

??? och yes, håller med!

Hannas bild från i torsdags är ju bara SÅ härlig! Och har precis samma känsla som dig: Det här blir bra. Så kul!

så himla mysigt. älskar bilden från lanseringen.

ja men som en godisskål! ????

Den bilden på er alla i era färgglada kläder är som en godispåse. Helt underbar bild!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.