2018-01-21

9 saker

➊ Min nya hobby är utan tvekan det här lilla mästerliga verktyget. Punch needle!! (googla och förundras) jag är så ivrig att jag får mjölksyra

➋ Jag har lämnat in mitt kollage på inramning och blev asnöjd! Så fint med lite udda format på väggarna bland resten som är standard

➌ Jag och vi har fått så mycket fina grejer i julklapp! Tex boken Scandinavia Dreaming och bubblig ljusstake från Ferm. Och Pusselbilbana + trästruts <3

➍ Och kanske bäst av allt: glasskioskset från Plan Toys!! Så nu lever vi på glass! Brita serverar så noga med den lilla sleven och frågar vilken smak man vill ha och hjärtat håller knappt ihop <3 <3 <3

(har detta ← fantastiska nagellack på förra bilden om ni undrar)

➎ Bodil växer så jag knappt hänger med? Och kryper sakta sakta sakta framåt sedan i förrgår. Älskar henne

➏ Vi var på bröllop och hamnade på samma bild

➐ När min mamma fyllde år åkte vi till Kosta Boda och fick prova blåsa glas!!!!! Det var en mycket mäktig känsla och jag vill såklart inte ägna mig åt något annat någonsin

➑ Sen lever för tillfället utan trappa. Efter branden i höstas (ni som följer mig på Instagram vet lite mer om allt men kort: vi var inte hemma, polisen ringde på natten, ”husvagnen som stod på eran uppfart har brunnit upp”, nästa dag läser vi i tidningen om ”mordbranden” och ser vårt hur på bild med 15m höga lågor utanför, vi kommer hem, garage/carport, husvagn, veranda är borta och alla fönster på gaveln är spruckna, glassplitter i Brita och Bodils rum och allt luktar rök, vi bodde hemifrån i 7 veckor innan vi kunde flytta hem igen. Jag är EVIGT tacksam för att vi slapp vara hemma samt att slippa veta hur vakna-mitt-i-natten-tro-jag-ska-dö-försöka-rädda-mina-barn-känslan känns. Och i julas önskade vi oss brandstegar) I vilket fall behövde huset dräneras och eftersom allt som stått nära huset inte längre fanns så bestämde vi oss för att passa på innan allt ska byggas upp igen. Och trappan överlevde inte grävandet ↑

➒ OCH PÅ TAL OM ATT BYGGA UPP. Om vi får bygglov blir det ingen altan… utan istället ett växthus!! Kan knappt ta in känslan av att jag kanske kanske (kanske) dricker morgonkaffe här i sommar?! Hoppas x100000

puss!

ps. igår sa ett barn på lekplatsen ”är det du som är med i fixa rummet”
ps2. om två veckor börjar vi spela in nästa säsong!! KUL
ps3. möttes av en kommentar från min lågstadielärare när jag loggade in. Internet <3
ps4. jag gillar er

4

Kommentera

Elin

Blir så glad varje gång du har skrivit här!!
Alltså SÅ fint med punch needle! Var har du köpt din? Blir så sugen på att börja med detta nu!

hejregina/agnes

det värmer mitt hjärta <3<3<3

jag beställde min från https://amyoxford.com/collections/oxford-punch-needles för jag ville ha i trä. ganska dyra + ganska dyr frakt + tull = dyrt men värt 🙂 beställde två olika storlekar i både regular och (vad den andra modellen nu hette?) och fick vänta i en evighet pga hela lagret var slut och dom kom tillbaka först i höstas. men är genast sugen på att beställa fler storlekar och ska se om jag kanske provar en billigare plastvariant för att se vad jag tycker 🙂

kram

blev så glad när jag såg at du uppdaterat!! så fint. och du, kommer bli så najs med ett växthus!! guuu, vilken dröm.

hejregina/agnes

<3 det är så fint att höra <3

ja men jag vågar knappt tänka på det!! hoppas så att allt flyter på!!!

Sandra

Hurra! Kul att läsa något från dig igen. Jag och fyraåring tycker fixa rummet är toppen

hejregina/agnes

<3!!! fint&fint

Emilia

Hurra för mer bloggande! Så fina bilder. Hur är det så att allt du gör är så himla inspirerande? Har följt din blogg i många år och du inspirerar ALLTID! Lycka till med bygglovet. 🙂

hejregina/agnes

alltså tack! blir så glad över att du kommenterar <3!

och ja, håller tummarna!

Hanna

Jätteroligt med uppdatering! Har tittat på Fixa rummet, så roliga pyssel ni gjort och roligt att barnen får vara med och göra så mycket.

hejregina/agnes

I know, barn är bäst!

Petronella

Jag vill också ha en punch needle. Köpte en billig variant som inte funkar… så nu kommer min fråga: var köpte du din och vad kostar den?

hejregina/agnes

hej! så segt! jag köpte mina på https://amyoxford.com/collections/oxford-punch-needles. dyrt men fina och funkar! typ 300 styck + frakt + tull.. kram

Du och din blogg är så himla fin/a! Lycka till med växthuset, jag ritade ett bygglov för ett sånt (alltså mer som en utbyggnad än ett fristående litet hus) till mina föräldrars hus utanför gbg för typ tio år sen och det blev ett rum som används hus mycket som helst!

hejregina/agnes

<3 åh! så fint att höra. hoppas verkligen på den effekten för vårt lilla hus också!

Yeah, du är tillbaks på bloggen!
Det där med punch needle såg väldigt spännande ut. Själv håller jag på att sticka en mössa till Liv, blev så förälskad i modellen att jag även måste sticka en till sen när jag är klar med den första, fast i en vårlig pastellfärg istället.

Växthus! Åh vilken dröm <3

ÄLSKAR att du är här då och då. till och med helt ok att det inte är så ofta för när det blir är det så fint.

Martina

Åh! Så mycket fint här. Nyfiken på vad det är för sorts garn i översta bilden?

anonym

1 TACK OCH LOV för att du är tillbaka. har flera gånger tänkt kommentera något om att det ju verkligen är jättekul att du har familj (på riktigt!!) men att hallå glöm inte oss pga du och din blogg är det bästa på hela internet. (ja, jag ser dig som en slags helig och magisk människa kapabel till att göra alllllllt och göra det snyggt dessutom)

2 punch needle-hjälp! skaffade en förra året och tråden vägrar stanna kvar (oavsett om det är tunn tråd som till broderi eller lite tjockare och oavsett tyg) och har försökt hitta hjälp men inga butiker i min småstad som faktiskt sysslar med handarbete visste ens vad punch needle var för något.. har du något magiskt tips?

jag blir alltid glad när du uppdaterat! men hu, vilken hushistoria om branden och allt. skönt att allt gick okej, trots omständigheterna, och kul med växthustillbyggnaden. håller tummarna!

elle

hej! vilken mysig blogg du verkar ha! jag undrar, var lämnade du in ditt kollage för inramning?

MosesTeene

It is my very first time visiting your website and I am very fascinated. Thanks for sharing and keep up 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.