2018-01-14

jag fixar rummet på söndagar 18:30!!!

FIXA RUMMET 2018 agnes hammar ny programledareNu går det äntligen att se vad jag ägnade mig åt förra året! Fixa Rummet sänds i barnkanalen, söndagar 18:30!!! Det hela känns sjukt kul och lite overkligt. Förra veckan var det premiär och jag och min kollega Mattias ↑ var hemma hos Aina som ville ha ett kinesiskt rum! Det var sista rummet jag spelade in innan Bodil kom, som var beräknad 3 dagar senare, så det var extra spännande. Jag fick en kram varje morgon för att jag dök upp och vi säkrade upp scener tidigt i veckan att använda om jag skulle behöva sticka mitt i programmet. Men hon höll tiden ✿ ! Dessutom bodde Aina i ett nästan exakt hus som jag vilket var lite extra kul

fixa rummet hos emelieOch ikväll är det dags för Emelies rum som är det absolut första jag spelade in! Emelie ville ha ett djungelrum fullt av dinosaurier ↑ och det var precis vad hon fick!! Och efter hela säsongen är detta fortfarande ett av mina favoritrum ♡ Så missa ej!! 18:30 ikväll eller på SVTplay ☼

2

Kommentera

sådan himla lyx att få ha dig (+ kollega då såklart, hehe) som inredare till sitt drömrum! slår vad om att kidsen är sitt lyckligaste när de får se sitt färdiga rum. fint!

hejregina/agnes

<3 <3 <3

Så kul att se dig i Fixa rummet och alla grymma idéer och lösningar. Du är grym Agnes!

hejregina/agnes

<3! tack anna maria! och detsamma, verkligen! så kul att följa dig och din resa! hoppas vi får chansen att ses framöver och snacka lite 🙂 var så sugen att titta förbi på hays pressfrukost men får inte ihop det 🙁 kram

Emilia

Så himla fina och härliga rum. Min fyraåring är nu helt hooked på fixa rummet. Roligt att se dig i tv-rutan. Saknar din blogg. ❤️

hejregina/agnes

tack fina du! och jag saknar också bloggen! hoppas att vi hittar något bra sätt att umgås på i ny form snart! (ps dyker upp en glimt imorrn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.