2017-04-27

för 3 år sedan

_A9A5938

Den 27 april 2014 började jag och Mattias dagen i Göteborgs Palmhus. Jessica Silversaga dokumenterade och vi var uppklädda

hejregina.elledecoration.se gifta5

Sen åkte vi vidare och gifte oss, i smyg ♡ Med bara våra närmaste familjer på plats

_A9A5979

Och för det är jag så väldigt väldigt glad. Mattias, du är den bästa/tålmodigaste/mest förstående/uppmuntrande människan jag vet. Pusspusspuss, låt oss fira med Pippi Långstrump, sammandragningar och godisätande bakom Britas rygg <3 !

0

Kommentera

Josefine

Så vackert på alla sätt och vis! Grattis till kärleken!

ina

vad fantastiska bilder! detta är ju väldigt lustigt för vi var utanför palmhuset och hade picknick med vår son som fyllde 1 år och såg då Jessica silversaga. senare kom ett vackert brudpar och din klänning fick jag span på. lustigt att jag såg detta! grattis till er!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.