2016-03-10

nordsjö ♥ hejregina

DIY halvmålad stol2

Nu ska jag berätta något roligt! Det är nämligen så att jag har inlett ett samarbete med Nordsjö och det känns så himla bra/passande eftersom jag och Mattias har en hel del projekt på gång här hemma som ska få färg. Lite smått och lite stort. Dessutom känns det fint att få jobba tillsammans med just dem eftersom jag är van vid deras produkter, både med eget och sedan samarbetet med IKEA

DIY halmålad stol3

Som ett litet startskott för det hela målade jag om en stol. Och eftersom jag aldrig tröttnar på halvmålade saker blev den grön&grå. Först ljusgrå och sen tejpade jag och målade grönt. Jag använde en vanlig plasttejp eftersom jag behövde tänja ut den för att kunna tejpa rakt där pinnarna lutade och det fungerade bra

färgerna DIY halmålad stol

Jag är inne i en skogsgrön period just nu. Ingen pastell och försiktig grön utan riktigt klar&mörk. Som en djup skog. Så jag valde den mörka S 6030-G + den ljusa S 1502-G (som också har lite grönt i sig vilket jag tycker går fint ihop) Och för den som vill men känner sig osäker finns en guide för att måla om möbler här

DIY halmålad stol hejregina
Jag tror det här kommer bli svinbra och hoppas att det kommer resultera i fina idéer till bloggen och er! Fortsättning följer ✈ ✈ ✈
0
  • Just wanna view more of
  • DIY

Kommentera

Åh! Verkligen fint! Halvmålade grejer är kanon.

http://harborellen.blogspot.se

agnes/hejregina

verkligen (:

sandra

Drömsamarbete ju! Finns det en enda grej jag skulle kunna önska mig oändligt av så är det minsann färg för fy sjutton vad det går åt här hemma!

atilio.metromode.se

agnes/hejregina

i know, välbehövt, hehe (:

Bendte

Det är förstås din ensak, men är du inte rädd för det med färgerna? Hemskt hälsosamma är de inte…

agnes/hejregina

svar kommer i frågeinlägg!

Karin

Superhärlig färg, grönt. Min bästa färg! Kul med sammarbete, hoppas på att bli ännu mer inspirerad framöver med andra ord, kramkram
http://www.magnusdotter.blogspot.com

agnes/hejregina

min bästa också! (:

Åh, så himla häftigt! Grattis Nordsjö! 😉 Och så himla fint med stolen. Nu blev jag inspirerad att testa det med mina köksstolar, att dela av i två färger. Tack!

agnes/hejregina

<3

agnes/hejregina

och ja! ser fram emot att läsa om det hos dig sen (:

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.