2016-02-10

elle decoration design awards 2016

hejregina agnes hammar

I helgen var jag i Stockholm! Först för att träffa vänner och presentera Ines och sen för att gå på gala. I måndags var det nämligen dags för Elle Decorations Swedish Design Awards 2016 ★ Vi började på Berns där Årets Rum gala höll till samma kväll och sen gick vi över till Operakällaren för Elle. Jag hängde bland annat med de här två mycket bra personerna, Isabelle och Jenny ↑ Väldigt fin kväll och bra ordnat! Jag hade på mig rymden och håret fullt av stjärnor (så här såg det ut förra året när Anna (som tyvärr blev sjuk i år ☂) kom ihåg att fota)

övrigt:
→ Malmö ger mig vårkänslor!
Förra året hade jag på mig min bröllopsklänning
→ Ines älskar att åka tåg
→ Alla måste se trevligt folk delux
→ Nu ska jag äta glass

0

Kommentera

Malin

wow, vilken klänning! vart har du köpt den?! jag har en annan sorts rymdklänning och rymdklänningar är ju bara det bästa <3

http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com

hejregina

absolut den bästa sorten! den kommer från monki!

Malin

jamen verkligen! tackar 🙂 trevlig fredag!

http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.