2015-09-27

snart

Nu är det inte många dagar kvar och det är lite svårt att förstå. Nervöst och overkligt. Och på något konstigt sätt har man ställt sig in på att det är så här det kommer vara nu. Kanske för att man inte vågar tänka för mycket. För tillfället dricker jag väldigt mycket mjölk och går så lite som möjligt pga känns som benen ska trilla bort

övrigt:
▸ gravidtajts är det bästa som finns
▸ jag längtar efter att sova på mage
▸ att känna en fot som sticker fram är så väldigt fascinerande <3
▸ jag går in med magen i saker för jag inte förstår hur stor den är
▸ stödstrumpor hjälper mot myror i benen
▸ hur ser en mix av mig och Mattias ut?

(och SÅ HIMLA KUL att läsa om er i förra inlägget <3)

0

Kommentera

Sandra Leone

Men åh vad fint! Ta hand om er båda <3

http://lingers.blogg.se

hejregina

<3

Emina

Men åh så fint..! <3 Jag skriver här istället:

Namn:Emina

Ålder:29

Stad:London

Favoritsyssla:Att promenera bland höstlöv

Tips:Ät riskakor med Nutella och instagrammen: amberfillerupclark

Lien Le

Det låte spännande,va inte så nervös

hejregina

(:

Christin

Jag förundras dagligen över Algot och det faktum över att jag varit gravid och var precis där du är för bar fem, sex ynka månader. Alltså ropar jag varje dag ”tänk att det är sådär vi ser ut Anton” och pekar på Algot. Eller/och, mitt i en tugge på frukostfrallan, kan jag slå mig för pannan och utbrista ”tänk att jag var gravid. Graviiiiid”.

+ det är asskönt att sova på magen.

http://www.midis.se

hejregina

så himla fint <3

Cecilia

Magnesium tar bort myrorna i benen:)

hejregina

ah, tack! ska genast kolla upp

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.