2015-01-09

jag vill ✎

hejregina.elledecoration.se sakers historia5

✎ Måla om köksgolvet ✎ Räkna ner till sommaren ✎ Rensa ut saker ✎ Genomföra små idéer ✎ Skrika allt jag kan ✎ Plantera om blommor ✎ Måla en tavla ✎ Drömma ✎ Cykla överallt ✎ Skriva dagbok ✎ Äta soppa ✎ Genomföra stora idéer ✎ Skaffa ett husdjur ✎ Göra ett mönster ✎ Tända ljus ✎ Sticka en tröja ✎ Resa utomlands ✎ Springa så fort jag kan ✎ Lämna in min dator så den blir snabb (!) ✎ Hitta en ny favoritfilm ✎ Skratta tills jag gråter ✎ Hjälpa någon ✎ Åka till Göteborg ✎ Bada naken ✎ Sova länge ✎ Äta falafel ✎ Spela fotboll ✎ Våga något läskigt ✎ Gjuta med betong ✎ Sätta in bilder i ett album ✎ Klippa mig kort ✎ Se ett norrsken ✎ Pussa på Mattias ✎ Duscha nästan för varmt ✎ Prata djupt och länge ✎ Skriva brev ✎ Hitta ett drömskåp på blocket ✎ Få ett efternamn ✎ Väva en trasmatta ✎ Sova utomhus ✎ Fylla taket med ballonger ✎ Tänka långsiktigt ✎ Sjunga karaoke ✎ Åka på utflykt ✎ Gå nattpromenader ✎ Sy en klänning ✎ Köpa ett objektiv ✎ Måla om vårt köksbord ✎ Plocka blommor ✎ Ha en plats för varje sak ✎ Spela in en film ✎ Säga förlåt ✎ Planera något in i minsta detalj ✎ Lära mig något nytt ✎ Dansa ✎ Leka med lera ✎ Prioritera ✎ Åka till Stockholm ✎ Läsa en bra bok ✎ Sätta upp en gardin ✎ Förvåna mig själv ✎ Laga knäpp mat ✎ Hitta en stor hallmatta ✎ Va i skogen ✎ Gå på loppis ✎ Sätta lister ✎ Spela piano ✎ Få en krukväxt att bli till ett träd ✎ Snöa in ✎ Överraska någon ✎ Hoppa från en trampolin ✎ Göra ingenting med någon ✎ Sy i papper ✎ Passa en hund ✎ Hitta en kökslampa ✎ Gå en kurs ✎ Framkalla bilder ✎ Tänka på allt ✎ Inte tänka på något

OKEJ 2015, då säger vi så

0

Kommentera

Beatrice

Himla fin lista. Känns lagom också, med både stora och små saker.
http://herbariumet.blogg.se

linn

Ny favoritfilm för mig är i alla fall ”The Skeleton Twins” så otroligt underbar.

Rebecca

Åh vad jag tycker om dina små listor. / http://www.dearpravda.blogg.se

hejregina

<3

Malin

Åh! Var är valaffischen ifrån?

Elin

Underbar! Jag blev lycklig av att läsa din lista, så härliga punkter!

elise

vilken skitbra lista <3

Lotta (lottalindgren.com)

var har du hittat din valtavla? sååå fin!

Amanda

Var kan man hitta den fina lampan någonstans? Skulle behöva en bra lampa till min konststudio men hittar ingen med nog starkt ljus

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.